bet365
bet365

Speltips Brasilien Schweiz – odds tips i Fotbolls VM 2018!

Speltips Brasilien Schweiz

Speltips på Brasilien Schweiz speltips VM 2018

Speltips Brasilien Schweiz odds VM 2018? Här hittar du speltips på Brasilien vs Schweiz odds i VM 2018! Brasilien Schweiz. För de som älskar fotboll så har VM-matcher med Brasilien alltid varit något bra, garanterat. För de mesta mästarna i VM-sammanhang med sina fem titlar på 20 världsmästerskap kliver nu in i VM 2018. Men de gör det mot ett skickligt och vasst Schweiz. Spela på matchen till bäst odds =>

Brasilien och Schweiz kommer att spelas på Rostov Arena i Rostov. Det är lagens första match i gruppspelet och vi ser fram emot att se vad som kommer hända.

Bästa odds Brasilien Schweiz

Speltips Brasilien Schweiz Odds

När det kommer till den här matchen Brasilien vs Schweiz så har vi på Silly Season Sverige tagit fram lite speltips och bästa oddsen inför Brasilien vs Schweiz. Brasilien – Schweiz är den första matchen i gruppspelet till VM 2018 för de här båda lagen. Det här blir en bra värdemätare för vad som komma skall? Här är odds tips och bästa odds inför Brasilien vs Schweiz matchen:

Speltips Brasilien Schweiz & odds tips 1X2

Odds på Brasilien-vinst (1): 1,43
Odds på Oavgjort (X): 4,75
Odds på Schweiz-vinst (2) 8,75

Odds på Schweiz eller Brasilien (1 2): 1,21
Odds på Schweiz eller Oavgjort (1 X): 3,05
Odds på Brasilien eller Oavgjort (2 X): 1,08

Odds Brasilien att vinna VM 2018: 5,00

Förhöjt odds Brasilien att vinna VM 2018: 20,00

Schweiz att vinna VM 2018: 101,00

Spela på Brasilien , Spanien, Portugal, Tyskland, Belgien eller Frankrike vinner fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Speltips Brasilien Schweiz odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,23) NEJ (1,64)

Över 2,5 mål: 1,94
Under 2,5 mål: 1,90

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Messi eller  Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Speltips Brasilien odds tips vinnare Fotbolls VM 2018

Speltips Brasilien Schweiz

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Schweiz som Brasilien har goda odds att vinna mötet.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Brasilien (1,43) och Schweiz (8,75) visar att Brasilien är favoriter att vinna den här matchen. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Brasilien eller Schweiz. Det mesta tyder på att det blir en svängig match. Därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på båda lagen.

Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Odds tips Brasilien Schweiz

Rekommenderat speltips på Brasilien – Schweiz är en vinst för Brasilien (2,50), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (1,54). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Brasilien och Schweiz är två lag är bra defensivt.

Det finns många olika tips att rygga men dessa är de tre som vi tror kommer att gå igenom.

Brasilien vs Schweiz odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under dagen. Det viktigaste är dock inte alltid att vinna, brukar det ju heta. Det viktiga för brasiliansk del är att göra en bra match insatsmässigt och vissa att man inte har tappar formen.

Idag så möts Brasiliens VM trupp och Schweizs VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Det kommer varken den brasilianska VM-truppen eller den schweiziska VM-truppen att göra då båda VM-trupperna har ingen chans att vinna VM 2018 enligt oddset.

Så här ser oddset ut för både Brasilien och Schweiz att gå vidare från gruppen och vinna fotbolls VM 2018:

Odds VM grupp E Bäst odds att
vinna gruppen
Bäst odds att
vinna VM 2018
Brasilien vinnare odds fotbolls VM 2018 Brasilien 1,27 5,00
Schweiz vinnare odds fotbolls VM 2018 Schweiz 8,50 81,00
Serbien vinnare odds fotbolls VM 2018 Serbien 8,50 126,00
Costa Rica vinnare odds fotbolls VM 2018 Costa Rica 21,00 351,00

Brasilien är ett landslag som ofta presterar bra. Och det lär inte bli någon överraskning om brassarna gör det bra i det här mästerskapet. Med den här helt fantastiska truppen så är det ju svårt att inte ha Brasilien som favorit till att vinna VM.

Vi är övertygade om att de kommer att vinna gruppen, men det kommer inte bli någon enkel match. För Schweiz är ett land som gjort det bra, och har en stark trupp. Dessutom vann de mot Spanien i premiärmatchen 2010. Ett land som sedan gick och vann hela världsmästerskapet.

Brasilien Schweiz odds 9 juni 2018

Odds Brasilien – Schweiz? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Brasilien och SchweizRostov Arena. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Brasilien vinner mot Schweiz är oddset 1,43 gånger pengarna. Ifall du spela på Schweiz som vinnare är det oddset 8,75 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 4.75 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Brasilien-vinst (1): 1,43
Bäst odds på Oavgjort (X): 4,75
Odds på Schweiz-vinst (2) 3,05

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Ronaldo eller Messi gör mål i VM: 4,00

Spela på Messi eller Ronaldo att gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Brasilien eller Schweiz att vinna VM 2018: 5,00 & 101,00

Tippa på Brasilien eller Schweiz vinner fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Brasilien Schweiz trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Brasilien Schweiz VM-trupper och förväntad Brasilien Schweiz laguppställning och startelvor:

Brasilien laguppställning och förväntade startelvor

Här är Brasiliens laguppställning och förväntade startelva mot Schweiz:

Målvakter: Alisson, Ederson, Cassio

Försvarare: Marcelo, Danilo, Filipe Luis, Fagner, Marquinhos, Thiago Silva, Miranda, Pedro Geromel

Mittfältare: Willian, Fernandinho, Paulinho, Casemiro, Philippe Coutinho, Renato Augusto, Fred

Anfallare: Neymar, Gabriel Jesus, Roberto Firmino, Douglas Costa, Taison.

Schweiz laguppställning och förväntade startelvor

Speltips Brasilien Schweiz? Här är Schweizs laguppställning och förväntade startelva mot Brasilien:

Målvakter: Roman Buerki, Yvon Mvogo, Yann Sommer

Försvarare: Manuel Akanji, Johan Djourou, Nico Elvedi, Michael Lang, Stephan Lichtsteiner, Jacques-Francois Moubandje, Ricardo Rodriguez, Fabian Schaer

Mittfältare: Valon Behrami, Blerim Dzemaili, Gelson Fernandes, Remo Freuler, Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka, Steven Zuber, Denis Zakaria

Bästa oddsen Brasilien Schweiz

Brasilien – Schweiz speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Schweiz och Brasilien. Inför Brasilien vs Schweiz så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Brasilien vs Schweiz speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Brasilien Schweiz? För dig som vill spela på Brasilien Schweiz så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Brasilien Schweiz Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se vilka som är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa speltips & odds tips inför fotbolls VM 2018speltips VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, förhöjda odds och oddsbonusar rekommenderas VM 2018 erbjudanden & kampanjer!

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Brasiliens matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på svenska fotbollsförbundets hemsida.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply