Speltips Egypten Uruguay – odds tips Egypten Uruguay, Fotboll VM 2018!

Speltips Egypten Uruguay - bästa odds tips Egypten Uruguay i Fotbolls VM 2018!

Speltips på Egypten Uruguay speltips VM 2018

Speltips Egypten Uruguay odds VM 2018? Här hittar du speltips på Egypten vs Uruguay odds i VM 2018! Egypten Uruguay Här kommer två av de lagen som väntas kunna gå vidare i VM:s grupp A 2018. Det handlar om Egypten, med bland annat superstjärnan Mohamad Salah, till vardags i Liverpool. Men även Uruguay har ett bra lag, då det finns mängder av stjärnor. Så ”La Celeste” bör vinna gruppen, och kanske rent av hela VM? Nåja, en match i taget. Nu ska alltså Egypten och Uruguay drabbas samman i den andra VM-matchen i Ryssland 2018. Hur kommer det att gå för de två nationerna? Spela på matchen till bäst odds =>

Egypten och Uruguay kommer att spelas på Ekaterinburg Arena, som ligger i staden med samma namn. Här kommer även fler matcher att spelas under världsmästerskapet.

Egypten Uruguay speltips - 500 kr försäkrat spel på Uruguay

Speltips Egypten Uruguay Odds

När det kommer till denna match Egypten vs Uruguay så har vi på Silly Season Egypten tagit fram oddsen. Egypten – Uruguay är den sista matchen i genrepet till VM 2018. Detta blir en bra värdemätare för vad som komma skall? Här är odds tips och bästa odds inför Egypten vs Uruguay matchen:

Speltips Egypten Uruguay & odds

Odds på Egypten-vinst (1): 7,00
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,70
Odds på Uruguay-vinst (2) 1,60

Tips: 500 kr försäkrat spel på Uruguay här =>

Bäst odds Uruguay eller Egypten (1 2): 1.30
Bäst odds Uruguay eller Oavgjort (1 X): 1,11
Bäst odds Egypten eller Oavgjort (2 X): 2,40

Speltips Egypten Uruguay odds – bästa odds tips på mål!

Båda lagen gör mål: JA (2,48) NEJ (1,53)

Över 2,5 mål: 2,55
Under 2,5 mål: 1,55

Tippa 500 kr försäkrat spel på Uruguay här =>

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Uruguay som Egypten har goda odds att vinna mötet. Oddsen hos Unibet och bet365 för Egypten (2,50) och Uruguay (3,10) visar att Egypten är favoriter att vinna denna match.

Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Egypten eller Uruguay. Det mesta tyder på att det blir en svängig match. Därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på båda lagen. Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Egypten Uruguay speltips VM 2018

Speltips Egypten Uruguay

Rekommenderat spel på Egypten – Uruguay är en vinst för Egypten (2,50), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (1,54). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Egypten och Uruguay är två lag är bra defensivt.

Det finns många olika tips att rygga men dessa är de tre som vi tror kommer att gå igenom.

Egypten vs Uruguay odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under lördagskvällen. Det viktigaste är dock inte att vinna. Det viktiga för svensk del är att göra en bra match insatsmässigt och vissa att man är på rätt väg. Det är inte mycket kvar till sommarens fotbolls-VM.

Idag så möts Egyptens VM trupp och Uruguays VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Det kommer varken den egyptiska VM-truppen eller den uruguayanska VM-truppen att göra då båda VM-trupperna har ingen chans att vinna VM 2018 enligt oddset. Så här ser oddset ut för både Egypten och Uruguay att gå vidare från gruppen och vinna fotbolls VM 2018:

Odds VM grupp A Bäst odds att
vinna gruppen
Bäst odds att
vinna VM 2018
Uruguay vinnare odds fotbolls VM 2018 Uruguay 1,75 41,00
Ryssland vinnare odds fotbolls VM 2018 Ryssland 2,80 41,00
Egypten vinnare odds fotbolls VM 2018 Egypten 7,50 351,00
Saudiarabien vinnare odds fotbolls VM 2018 Saudiarabien 41,00 1001,00

Ska vi bara stirra oss blinda på trupperna så är förstås Uruguay favorit att vinna. Det uruguayanska laget ser mycket starkare ut som helhet, även om Egypten bland annat sitter på Liverpool-stjärnan Mohamad Salah.

Men fotbollen är en sport, och allt kan hända i sport. Med tanke på att Uruguay brukar ha det svårt i premiärmatcher i stora mästerskap så kan Egypten ta sin chans här. Även om det inte skulle leda till att afrikanerna vinner, så kanske det åtminstone bli en poäng.

Det återstår förstås att se. Men matchen blir oavsett vad väldigt viktig, då det är de här två länderna som tros göra upp om platserna till åttondelsfinal. Men där vill ju förstås även Ryssland vara med. Så vi får se hur det slutar. En pinne för Egypten kan ju bli ovärderlig.

Speltips Egypten Uruguay - odds tips Egypten Uruguay, Fotboll VM 2018!

Egypten Uruguay odds 15 juni 2018

Odds Egypten – Uruguay? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Egypten och UruguayEkaterinburg Arena. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Uruguay vinner mot Egypten är oddset 1,60 gånger pengarna. Ifall du spela på Egypten som vinnare är det oddset 7,00 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 1,60 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Egypten-vinst (1): 7,00
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,70
Odds på Uruguay-vinst (2) 1,60

Speltips Egypten Uruguay - bästa odds tips Egypten vs Uruguay Fotbolls VM 2018!

Egypten Uruguay trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Egypten Uruguay VM-trupper och förväntad Egypten Uruguay laguppställning och startelvor:

Egypten laguppställning och förväntade startelvor

Målvakter: Essam El Hadary, Mohamed El-Shennawy, Sherif Ekramy, Mohamed Awad

Försvarare: Ahmed Fathi, Saad Samir, Ayman Ashraf, Mahmoud Hamdy, Mohamed Abdel-Shafy, Ahmed Hegazi, Ali Gabr, Ahmed Elmohamady, Karim Hafez, Omar Gaber, Amro Tarek

Mittfältare: Tarek Hamed, Mahmoud Abdel Aziz, Shikabala, Abdallah Said, Sam Morsy, Mohamed Elneny, Kahraba, Ramadan Sobhi, Trezeguet, Amr Warda

Anfallare: Marwan Mohsen, Ahmed Gomaa, Kouka, Mohamed Salah

Uruguay laguppställning och förväntade startelvor

Målvakter: Fernando Muslera, Martín Silva, Martín Campaña

Försvarare: Guillermo Varela, Gastón Silva, Sebastián Coates, José María Giménez, Martín Cáceres, Diego Godín, Maxi Pereira

Mittfältare: Matías Vecino, Nahitan Nández, Rodrigo Bentancur, Nicolás Lodeiro, Gastón Ramírez , Cristian Rodríguez, Lucas Torreira, Federico Valverde, Carlos Sanchez, Giorgian De Arrascaeta, Diego Laxalt, Jonathan Urretaviscaya

Anfallare: Edinson Cavani, Luis Suarez, Maxi Gómez, Christian Stuani

Speltips Egypten Uruguay Fotbolls VM 2018

Egypten – Uruguay speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Uruguay och Egypten. Inför Egypten vs Uruguay så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Fler frågor och relaterade sökningar till VM 2018 tv-kanal och streaming m.m. Läs mer om Fotbolls-VM 2018.

Läs mer om Egypten vs Uruguay speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Egypten Uruguay? Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2018. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2018 och Egyptens matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2018 är även det klart. Då det kostar är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2018. Läs mer på svenska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply