Fotbolls VM 2018 erbjudanden & kampanjer: få superodds & freebets här!

VM 2018 speltips

Fotbolls VM 2018 erbjudanden – freebets & gratisspel från de bästa spelbolagen!

Fotbolls VM 2018 erbjudande? Letar du efter Fotbolls VM 2018 kampanjer och erbjudandenFotbolls VM 2018 står och väntar runt hörnet, och det finns många anledningar till att fira. Förutom att det är en turnering men de bästa fotbollsspelarna i världen så finns även chans att spela till sig bra vinster. För med våra bästa Fotbolls VM 2018 erbjudanden så ska vi bjuda er alla glada fotbollsbettare på grymma kampanjer för fotbolls VM 2018.

För så väl bettarna som spelbolagen så är ju ett stort världsmästerskap som VM rena julafton. För bland annat så regnar det ju ner erbjudanden för VM 2018 samt massor av gratisspel fotbolls VM 2018, och ja, rent generellt bra. Så förutom att spela på enbart på odds vem vinner skytteligan fotbolls VM 2018, eller vem blir VM assistkung 2018 så finns det även annat att odds på. Till exempel freebets VM 2018 som en kan spela på under varje match och dag medan VM pågår.

1 miljon i Leovegas VM-pott

Fotbolls VM 2018 kampanjer – här de bästa VM-kampanjer!

Det finns ju väldigt många spelbolag och erbjudanden att välja mellan. Det svåra är att veta vilka sajter som erbjuder de bästa oddskampanjerna Fotbolls VM 2018. Det går att välja bland en hel del spelsidor som sagt, och en vill ju helst spela där det finns de bästa kampanjerna för VM 2018.

Men var lugn. Vi på Silly Season Sverige har tagit fram de olika VM-kampanjerna som spelbolagen på nätet har bjudit på. Därför ska vi nu leta fram de bästa Fotbolls VM 2018 erbjudanden som finns för er. Tänk på att listan uppdateras under VM 2018 gång, så det kommer alltid att finnas de nyaste VM kampanjerna 2018 här med oss.

LeoVegas bästa fotbolls VM 2018 kampanjer och erbjudanden

1 miljon i Leovegas VM-pott

Det är dags för LeoVegas att dela ut stora vinster. Totalt finns faktiskt en miljon kronor att hämta ut här. Det en ska göra är att man under vissa perioder tar del av de aktuella uppdragen.

Till exempel. Fram till den 28:e juni, alltså den sista dagen i VM 2018 gruppspel, så ska du lägga minst 50 spel á 200 kr eller värda minst 1,50 per bet. Vart femte spel är gratis! Sedan fortsätter det här hela vägen fram till VM-finalen den 15:e maj, och totalt kommer priser för en hel miljon kronor att delas ut.

Ta del av en miljon kronor här =>

Betssons erbjudanden och kampanjer under fotbolls VM

Betsson riskfritt spel - få 1 000 kr riskfritt spel fotbolls VM 2018Betsson riskfritt spel – få 1 000 kr riskfritt spel fotbolls VM 2018

Vad det gäller Betsson så vill ju även de visa upp sig från sin bästa sida så det har laddat på flera erbjudanden och kampanjer. Det handlar om att du får ett riskfritt spel när du registrerar dig här. Det här är ett spel som är värt upp till 1 000 kronor, samt kan användas på valfri fotbollsmatch.

Spela med ett riskfritt bet värt 1 000 kr här =>

Tippa rätt i VM och vinn 250 miljoner kronor

Tippa rätt i VM och vinn 250 miljoner kronor med Betsson

Tippa rätt resultat i VM och bli svindlande rik i sommar. För om du lyckats pricka in rätt 1:a och 2:a i varje grupp i VM så kommer du att kunna vinna 250 miljoner kronor. Det ska tippas rätt i varje grupp samt läggas ett bet på 100 kr för den 13:e juni kl 15:59. Då kan du vinna 250 miljoner med Betsson när du tippar VM.

Här kan du tippa VM och vinna 250 miljoner =>

ComeOns bästa VM 2018 erbjudanden och kampanjer

Insättningsbonus + officiell VM-boll som ny kund

Unik insättningsbonus under VM 2018 med ComeOn

ComeOn erbjuder 1500 kr och den officiella VM-bollen under VM. Det här är något som alla ny spelare på Come On kan få ta del av. När du blir ny kund hos ComeOn, fram tills dagen då VM-finalen spelas (den 15:e juli). Det enda du ska göra är att registrera dig samt sätta in 500 kronor på ditt konto. Då får du alltså 200% i matchningsbonus, 1 000 SEK mer att spela för och alltså även den officiella bollen för VM 2018.

Få 1 500 kr och en officiell VM-boll =>

Bästa Fotbolls VM 2018 erbjudanden och kampanjer hos Betfair

Speltips VM 2018 - få superoddset 4.00 på att Messi eller Ronaldo gör mål i VM!

Superodds: 4.00 i odds på att Messi eller Ronaldo gör mål i VM!

Två av så väl VM som den toppeuropeiska fotbollens största stjärnor – om inte de största – är Cristiano Ronaldo i Portugals VM trupp, samt Lionel Messi, som kommer att spela för Argentinas trupp. Betfair kommer att bjuda er spelare på en kampanj där ni får 4 gånger pengarna på att antingen Messi eller Ronaldo gör mål. Delta med Henrik Larsson genom att skapa ett konto samt använda bonuskoden ”ZFBMCQ”. Då får alla nya spelare uppdaterats odds på Ronaldo eller Messi som målskyttar. Från 1,005 – till 4,00!

Få 4 gånger pengarna på att Messi eller Ronaldo gör mål i VM här =>

Speltips fotbolls VM 2018 - Superodds: 12.00 i odds på Sverige att ta sig vidare från gruppen!

Superodds: 12.00 i odds på Sverige att ta sig vidare från gruppen!

Sveriges chanser att vinna VM 2018 må inte vara de högsta. Och då Mexiko tippas två i gruppen, så verkar Sverige missa åttondelsfinal i VM när de för första gången sedan 2006 kommer att delta i ett världsmästerskap i fotboll.

Men det fick dock chanser att peta mexikanerna från den där platsen – något som kan ge dig vinster på 12 gånger pengarna med Betfair. I välkomsterbjudande så ingår det här. Gör bara så här. Skapa ett nytt konto, skriv in koden ZFBMCP, lägg ett bet (max på 50 kronor) att Sverige ska gå vidare ur gruppen.

Vinn pengar när Sverige går till åttondelsfinal här =>

Förhöjda odds på Sverige – Sydkorea och övriga möten i VM 2018

Många matcher spelas under VM och det finns erbjudanden på nästan alla. Oavsett om du vill spela på Sverige, Brasilien, Frankrike eller Spanien finns det förhöjda odds och det är Betfair som

Bästa kampanjerna och erbjudandena från Redbet under Fotbolls-VM 2018

Blågult vinner VM-premiären - och du vinner 7 gånger pengarnaBlågult vinner VM-premiären – och du vinner 7 gånger pengarna

Det svenska landslaget är bara favorit att vinna en match. Och det är i VM-premiären mot Sydkorea. Det här är också en match som kan bli din favorit, i alla fall oddsmässigt. För om du använder kampanjkoden REDBETSEWC1 och spelar på att det svenska landslaget så får du sju i odds.

Vinn sju gånger pengarna med Sverige här =>

Nordicbets VM-erbjudanden och kampanjer

VM speltips - vinn en miljon kr under fotbolls VM! Svara på VM-frågorna – och vinn en miljon

Ett annat spelbolag som verkligen inte legat på latsidan inför VM är Nordicbet. De satsar på ett VM-quiz, i form av betting, där du kommer att kunna ta del av priset på 1 miljon kronor som ensam vinnare. Det enda som krävs från din sida är att svarar på 15 frågor om de resultat som kan hända Sverige i VM.

Bland annat om Blågult får straff, samt hur många skott svenskarna kommer att avlossa på mål under gruppspelet. Efter det så ska du lägga ett valfritt VM-spel på Nordicbets sajt. Det måste vara värt minst 100 kr, och oddsen får inte vara under 1,50.

Bevisa att du kan mest om VM och vinn en miljon kronor =>

Bästa speltips fotbolls VM 2018

Unibets bästa VM-erbjudanden och kampanjer under fotbolls VM 2018!

Ett av de största bolagen, för så väl odds som casino i Sverige, är Unibet. Den här spelsajten erbjuder alltid bra odds och nya heta kampanjer. När Sverige VM trupp 2018 nu ska ut och spela VM i Ryssland så kommer ju därför Unibet att passa på att dela med sig av sina bästa kampanjer VM.

Speltips VM - Superodds på VMs bästa lag att vinna VM 2018

Superodds på VMs bästa lag att vinna VM 2018

Till exempel så finns det ju ett erbjudande för dig som vill spela på vilket land vinner VM 2018. Det är ju självklart som så att de bästa lagen har lägst odds. Men det här är något som Unibet nu vill ändra på. För med den här kampanjen kommer du att kunna spela med oddsen 20 gånger pengarna på topplagen.

Spela på VM:s bästa lag med 20 i odds här =>

Unibets VM Jackpott på 10 miljoner kronor

Nu kan du vara med och ta del Unibets VM-jackpott. Det går att vinna 10 miljoner kronor under VM med Unibet. Det enda du ska göra är att spela på VM-matcherna och få lotter.

Ta del av 10 miljoner här =>

Gratisspel varje gång ditt favoritlag vinner i VM 2018

Med Unibet så går det också att få freebets varje gång ditt favoritlag vinner. Det du ska göra är att först välja att delta i den här kampanjen på spelsidans kampanjsida. Sedan fortsätter du genom att lägga ett bet på vilket lag som vinner VM 2018. Nu får du ett gratisspel varje gång det här laget vinner.

Hämta ett gratisspel när ditt favoritlag vinner =>

Vinn dubbelt på svensk vinst mot Sydkorea

När svenska landslaget vinner mot Sydkorea får du extra i vinst. Det handlar om att Unibet ger dubbla oddset på Sverige vinner mot Sydkorea i VM. Det här är en grym kampanj som gäller fram till den 14:e juni, innan klockan 14, när Sveriges match sparkas igång.

Spela med dubbla odds på svensk vinst här =>

Boostade odds på kombinerade spel

Du kommer att få boostade odds i VM gruppspel. Det här är något som Unibet kommer att bjuda på när du spelar kombinationsspel i antingen tripplar, fyrlingar eller femlingar. Ta då del av 10 till 30% extra på dina spel!

Få boostade kombinationsspel här =>

Spela med 500 kr riskfritt på Egypten – Uruguay

Nu kan du ta chansen och spela med 500 kr riskfritt på Uruguay. I den här finfina Unibet-kampanjen så får du antingen pengarna tillbaka, eller så vinner du en omsättningsfri vinst.

Spela med 500 kr riskfritt här =>

Spela på fem gånger pengarna att Portugal och Spanien gör mål

Är du kund på Unibet? Om inte så kan du nu registrera dig och få erbjudandet att registrera dig och få 5 gånger pengarna på Portugal Spanien. Det handlar om att båda lagen ska göra mål,och då får du som ny kund 5 i odds på det. Det är ett av många bra Fotbolls VM 2018 erbjudanden.

Spela här på 5 gånger pengarna =>

Speltips fotbolls VM 2018Få 500% extra som ny spelare under VM

Förutom det så kan du få otroliga 500% extra när du gör en insättning med Unibet. Välj att göra så här. Börja med att skapa dig ett nytt konto, och sedan är du klar. Du kommer nu att kunna aktivera den här bonusen genom att sätta in en hundralapp, som ger dig 600. Tänk på att du måste lägga spel som är värda 1,40 eller mer, och omsättningskravet är åtta (8) gånger pengarna. Bli kund och få 500% i bonus!

Fotbolls VM 2018 erbjudanden och kampanjer – allt om VM 2018 i Ryssland

För dig som vill veta ha fler Fotbolls VM 2018 erbjudanden så kommer ju vi att bjuda på det under hela tiden som VM 2018 pågår. Men förutom det så kan du få läsa mer om VM. Bland annat så har vi skrivit om VM 2018 invigning, när den äger rum bland annat.

Annars går det också att hitta Sveriges spelschema i VM 2018, och även hela VM 2018 spelschema för alla matcher. Men om du vill få en komplett artikel så tipsar vi om vår VM guide 2018. Där går det att läsa om precis allt som rör världsmästerskapet i fotboll i Ryssland. Du hittar även en del information på fifa.com! Men det är här du hittar bäst Fotbolls VM 2018 erbjudanden.

Innehållsförteckning

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply