Speltips Tyskland Mexiko – odds tips Tyskland Mexiko, Fotbolls VM 2018!

Tyskland Mexiko speltips

Speltips på Tyskland Mexiko odds tips VM 2018

Speltips Tyskland Mexiko odds VM 2018? Här hittar du speltips på Tyskland vs Mexiko odds i VM 2018! Tyskland Mexiko. Nu kommer Sveriges grupp att inledas. Det är den förväntades gruppettan Tyskland som kommer att ta sig an Mexiko och spela i gruppens öppningsmatch. Mexikanerna är ju förövrigt det lag som tippas att sluta tvåa i den här VM-gruppen i sommar. Spela på matchen till bäst odds =>

Tyskland och Mexiko kommer att spelas på Luzhniki Luzhniki Arena i Moskva. Båda lagen inleder sitt mästerskap med den här matchen, och tyskarna kommer förstås att göra det som favoriter.

Tyskland odds tips vinnare Fotbolls VM 2018

Speltips Tyskland Mexiko Odds

När det kommer till denna match Tyskland vs Mexiko så har vi på Silly Season vaskat fram speltips och bästa oddsen inför Tyskland vs Mexiko. Tyskland – Mexiko är den första matchen i gruppspelet till VM 2018. Det här blir en bra värdemätare för vad som komma skall. Här är odds tips och bästa odds inför Tyskland vs Mexiko matchen:

Speltips Tyskland Mexiko & odds tips 1X2

Odds på Tyskland-vinst (1): 1,50
Odds på Oavgjort (X): 4,40
Odds på Mexiko-vinst (2) 7,60

Odds Tyskland eller Mexiko (1 2): 1,23
Odds Mexiko eller Oavgjort (1 X): 1,23
Odds Tyskland eller Oavgjort (2 X): 2,75

Odds Tyskland att vinna VM 2018: 5,50
Odds Mexiko att vinna VM 2018: 81,00

Förhöjt odds Tyskland att vinna VM 2018: 20,00

Spela på Tyskland, Spanien, Brasilien Portugal, Belgien eller Frankrike vinner fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Speltips Tyskland Mexiko odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,00) NEJ (1,80)

Över 2,5 mål: 1,89
Under 2,5 mål: 1,95

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Mexiko som Tyskland har goda odds att vinna mötet.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Tyskland (1,50) och Mexiko (7,60) visar att Tyskland är favoriter att vinna denna match. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Tyskland eller Mexiko. Det mesta tyder på att det blir en svängig match. Därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på båda lagen.

Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Speltips Tyskland Mexiko - odds tips Tyskland Mexiko, Fotbolls VM 2018!

Speltips Tyskland Mexiko

Rekommenderat speltips på Tyskland – Mexiko är en vinst för Tyskland (2,50), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (1,54). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Tyskland och Mexiko är två lag är bra defensivt, men samma sak gäller också för offenseiven.

Det finns många olika tips att rygga men dessa är de tre som vi tror kommer att gå igenom.

Tyskland vs Mexiko odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Speltips Tyskland Mexiko? Det är något vi kommer få reda på under lördagskvällen. Det viktigaste är dock inte att vinna. Det viktiga för svensk del är att göra en bra match insatsmässigt och vissa att man är på rätt väg. Det är inte mycket kvar till sommarens fotbolls-VM.

Idag så möts Tysklands VM trupp och Mexikos VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Den mexikanska VM-truppen har ingen chans, men däremot så spås den tyska VM-truppen ha en stor chans att vinna VM 2018 enligt VM 2018 odds vinnare.

Så här ser oddset ut för både Tyskland och Mexiko att gå vidare från gruppen och vinna fotbolls VM 2018:

Odds VM grupp F Bäst odds att
vinna gruppen
Bäst odds att
vinna VM 2018
Tyskland vinnare odds fotbolls VM 2018 Tyskland 1,50 5,50
Mexiko vinnare odds fotbolls VM 2018 Mexiko 7,50 101,00
Sverige vinnare odds fotbolls VM 2018 Sverige 8,50 176,00
Sydkorea vinnare odds fotbolls VM 2018 Sydkorea 17,00 301,00

Vi vet ju att Tyskland vann VM 2014 i Brasilien. Och med en väldigt bra trupp samt titeln som regerande mästare så är det inte konstigt att Tyskland är en av favoriterna den här gången också. Dock får de ett tufft motstånd direkt. Det handlar nämligen om Mexiko.

För mexikansk del så är de favoriter att sluta tvåa i gruppen, strax före Sverige. Blågult får förstås hoppas på att Tyskland vinner, och gärna med många mål. För då kommer det innebära att Sverige inte behöver spela lika bra resultatmässigt. Men, Mexiko är dock ett väldigt svårt lag att möta i premiären.

Tyskland Mexiko odds 17 juni 2018

Odds Tyskland – Mexiko? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Tyskland och MexikoLuzhniki Luzhniki Arena. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande på den här VM-matchen.

Vill du tippa på att Tyskland vinner mot Mexiko är så kommer oddset att vara 1,50 gånger pengarna. Ifall du istället spelar på Mexiko som vinnare är det oddset 7,60 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 4.40 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Tyskland-vinst (1): 1,50
Bäst odds på Oavgjort (X): 4,40
Odds på Mexiko-vinst (2) 7,60

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Tyskland/Mexiko att vinna VM 2018: 5,50 & 81,00

Tippa på Tyskland vinner fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Tyskland Mexiko trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Tyskland Mexiko VM-trupper och förväntad Tyskland Mexiko laguppställning och startelvor:

Tyskland laguppställning och förväntade startelvor

Här är Tysklands laguppställning och förväntade startelva mot Mexiko:

Målvakter: Manuel Neuer (Bayern Munchen), Marc-André Ter Stegen (Barcelona), Bernd Leno (Bayer Leverkusen)

Försvarare: Jerome Boateng (Bayern Munchen), Mats Hummels (Bayern Munchen), Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach), Jonas Hector (FC Köln), Joshua Kimmich (Bayern Munchen), Marvin Plattenhardt (Hertha Berlin), Antonio Rüdiger (Chelsea), Niklas Süle (Bayern Munchen)

Mittfältare: Julian Brandt (Bayer Leverkusen), Julian Draxler (PSG), Leon Goretzka (Schalke 04), Ilkay Gündogan (Manchester City), Sami Khedira (Juventus), Toni Kroos (Real Madrid), Thomas Müller (Bayern Munchen), Mesut Özil (Arsenal), Marco Reus (Borussia Dortmund), Leroy Sané (Manchester City)

Anfallare: Mario Gómez (Stuttgart), Timo Werner (Leipzig)

Mexiko laguppställning och förväntade startelvor

Här är Mexikos laguppställning och förväntade startelva mot Tyskland:

Målvakter
Guillermo Ochoa, Standard Lieja
Alfredro Talavera, Toluca
Jesús Corona, Cruz Azul

Försvarare
Hector Moerno, Real Sociedad
Carlos Salcedo, Eintracht Frankfurt
Hugo Ayala, Tigres
Diego Reyes, Porto FC
Miguel Layún, Sevilla
Jesús Gallardo, Rayados
Edson Álvarez, América

Mittfältare
Héctor Herrera, Porto FC
Rafael Márquez, Atlas
Andrés Guardado, Real Betis
Giovani Dos Santos, LA Galaxy
Jonathan Dos Santos, LA Galaxy
Marco Fabián, Eintracht Frankfurt
Erick Gutiérrez, Pachua

Anfallare
Javier Hernández, West Ham
Raúl Jiménez, Benfica
Oribe Peralta, América
Hirving Lozano, PSV Eindhoven
Carlos Vela, LAFC
Jesús Manuel Corona, Porto FC
Javier Aquino, Tigres

Streama Danmark Peru

Tyskland – Mexiko speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Mexiko och Tyskland. Inför Tyskland vs Mexiko så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Tyskland vs Mexiko speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Tyskland Mexiko? För dig som vill spela på Tyskland Mexiko så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Tyskland Mexiko Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se vilka som är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa speltips & odds tips inför fotbolls VM 2018speltips VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, förhöjda odds och oddsbonusar rekommenderas VM 2018 erbjudanden & kampanjer! Fler odds tips och speltips på matcher i fotbolls VM 2018:

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Tysklands matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på tyska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply