");

Uppgifter: Grant Xhaka blir Arsenal troget

Det har gått en hel del rykten om att Grant Xhaka skulle vara på väg att lämna Arsenal. Nu kommer det dock nya uppgifter om att Arsenal-spelaren ska vara benägen att stanna i London-klubben.

Den 17 juni, en dag innan Sverige möter Sydkorea i VM 2018, så kommer även schweizarna, med Grant Xhaka att spela. Det är ju som så att Schweiz VM-trupp 2018 ser stark ut, och det kan mycket väl gå vidare ur gruppen och gå till åttondelsfinal.

En av de bättre spelarna i den här schweiziska truppen är Xhaka. Den alban-födde schweiziska landslagsmannen har gett stjärnstatus från Arsenal, men det är en klubb som han ryktats lämna.

Uppgifter: Stannar i Arsenal

Dock verkar det alltså som om Xhaka kan stanna trots allt. Det är Sky Sports som skriver att schweizaren har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben, något som dock inte har bekräftats ännu. London-laget, med den nya tränaren Unai Emery, har varit aktiva på transfermarknaden det senaste.

För Xhakas del så kan det då innebära den tredje raka säsongen i Premier League-laget. Det här sedan han anslöt sig till klubben som 23-åring från tyska Mönchengladbach. Nu har Xhaka hunnit fylla 25 år, 26 i september.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply