Japans VM trupp 2022 – Japanska truppen till fotbolls-VM 2022!

Japans VM trupp 2018 – japanska truppen till fotbolls-VM 2018!

Japans VM-trupp 2022

Japans spelartrupp till Fotbolls-VM? Japans VM trupp 2022 må vara ett av de sämst rankade i hela mästerskapet. Men det betyder inte att vi ska räkna ut det japanska landslaget iu VM 2022. För de kommer att spela i en grupp där det är ganska så öppet om en tittar på trupperna på förhand. Se och spela på fotboll live =>

Japans VM trupp 2022 - Japanska truppen till fotbolls-VM 2022!

Det är klart att Spaniens VM trupp 2022 är det lag som på pappret ser ser ut att vara starkast och kunna vinna gruppen. Men sen kommer ju Tyskland VM trupp 2022 och spökar. För där kommer det ju bland annat att vara möjligt att hitta Robert Lewandowski där.

Och tittar vi på det fjärde laget i gruppen, det vill säga Costa Ricas trupp VM 2022, så är det också ett lag som kommer att kunna vara med och spela bra fotboll. Så det är klart, den japanska VM truppen 2022 har ju en del att bita i. Men samtidigt har de också en trupp som kan stå upp bra.

Vi har ju valt att tippa lite själva hur det går i de olika grupperna i VM 2022. När det kommer till den här gruppen, vilket är Grupp E, så tror vi på att Spanien kommer sluta etta, även om sydamerikanerna lär det få tufft.

Sen förväntar vi oss att framför allt Tyskland samt Costa Rica gör upp om den andra platsen, som skulle innebära åttondelsfinal i VM. Men Japan ska inte räknas bort. Beroende på framför allt den första matchen så kan de ta sig in i racet de också. Streama VM live här =>

Japans VM trupp 2022 - Japanska truppen till fotbolls-VM 2022!

Japans VM-trupp 2022

Japan är ett landslag som länge stod långt utanför fotbollens finrum. Men så inleddes en satsning, och sedan 90-talet så har Japan jobbat upp sig till en stormakt inom den asiatiska fotbollen. Det tack nu sex raka mästerskap. Först 1998, sen -02 (hemma-VM med Japan), -06, 2010, 2014 och nu alltså 2022. Trots det har laget haft bättre upplagor av trupper tidigare år. Så att Japan skulle gå och vinna VM känns väl lite väl långsökt. Faktum är ju, enligt VM:s odds, att det inte är så troligt att vi får se japanerna lämna gruppen för en åttondelsfinal.

  • Bäst på odds att Japan vinner VM-turneringen: 81.00

Japanska VM-truppen 2022 fotboll

VM-grupp: Grupp E
Ranking: 60 på FIFAs ranking
Förbundskapten: Vahid Halilhodžić

Med en rank på plats 60 på Fifas världsranking av alla fotbollslandslag så är det bara ett par få lag som är sämre. Det gör att den game Nantes och PSG-spelare Vahid Halilhodzic, som nu är förbundskapten, får det svårt att skrapa ihop ett lag som kan ta sig långt i VM. Men vem vet. För både 2002 och 2010 tog sig japanerna vidare ur gruppen och fram till åttondelsfinal.

Här är det möjligt att läsa mer mo japansk fotboll. Gör det på hemsidan för det japanska fotbollsförbundet.

Japans VM trupp 2022

Här hittar vi Japans VM trupp 2022 i Qatar

Målvakter: Eiji Kawashima, Masaaki Higashiguchi, Kosuke Nakamura

Försvarare: Yuto Nagatomo, Tomoaki Makino, Maya Yoshida, Hiroki Sakai, Gotoku Sakai, Gen Shoji, Wataru Endo, Naomichi Ueda

Mittfältare: Makoto Hasebe, Keisuke Honda, Takashi Inui, Shinji Kagawa, Hotaru Yamaguchi, Genki Haraguchi, Takashi Usami, Gaku Shibasaki, Ryota Oshima

Anfallare: Shinji Okazaki, Yuya Osako, Yoshinori Muto

Så gick det för Japan i Fotbolls VM 2022

För japanerna så började VM på ett riktigt bra sätt. De fick straff och rött kort med sig mot Spanien, och kunde på så vis börja VM med en trepoängare. Sedan spelade de 2-2 mot Costa Rica, för att även kryssa (0-0) mot Tyskland i den avslutade omgången.

Japans bästa målskytt i VM-kvalet:

Det var Honda med sina sju mål på 16 matcher som blev Japans skyttekung under VM-kvalet.

Japans fotbolls-VM 2022 trupp: spelarna i Japans VM-trupp som kan avgöra VM 2022

Eiji Kawashima: Det här blir en tuff utmaning för japanernas målvakt. Till vardags spelar Kawashima i FC Metz. Ett lag som slutade braksist i Ligue 1 och dessutom snittade prick två insläppta mål per match.

Maya Yoshida: I Southampton kommer vi att hitta den här storvuxne japan. Med sina nästan 190 cm blir han viktig som mittback för det här landslaget

Keisuke Honda: En av de större stjärnorna i Japan är absolut Honda, i alla fall var han det efter sin tid i Milan. Men trots att han spelaren blir klubblös i sommar så har han i alla fall presterat bra för det japanska landslaget.

Shinji Okazaki: För Japanks VM trupp 2022 så kommer anfallaren Okazaki att bli värdefull. Den vindsnabbare spelaren var bland annat med och vann Premier League-titeln för Leicester City 2015/16.

Japans spelprogram i VM 2022

Japan kommer att börja med att spela mot Spanien. Det här i en match som spelas den 19 juni i Saransk klockan 14:00 svensk tid. För japanerna blir det här verkligen en nyckelmatch. För klarar de av att åtminstone ta en poäng mot Falcao och James Spanien så ger det läge för att öppna upp gruppen.

Då kommer pressen i Jekaterinburg inte alls vara så stor som den kunde haft. Vid en vinst så är avancemanget till åttondelsfinalen så gott som klar. Med skulle det ”bara” bli en poäng så kommer de allt i egna händer.

Även vid en förlust. För vinner Japans trupp VM 2022 mot Tyskland i den avslutande omgången så blir det ju som sämst en andraplats. Vilket räcker att få möta, troligtvis, Belgien i åttondelsfinal.

Japans VM-trupp och matcher i Qatar

Så det får verkligen inte sölas från början från Japans sida. En poäng Spanien skulle vara nästan ovärderlig, då det innebär att de helt plötsligt skulle ha goda chanser att kunna ta sig vidare ur den här gruppen, som vi själva kallar för Dödens Grupp.

Vanliga frågor om Japans VM trupp 2022

För att Japan då ska en rimlig chans att kunna gå vidare så behöver de få ihop åtminstone en spelare på varje lagdel som kan prestera. Det börjar med målvakten Kawashima. Han kommer ju från en tuff säsong i den franska ligan.

Samtidigt behöver PL-mittbacken Yoshida bjuda på bra prestationer. Det tillsammans med den förre Milan-spelaren Honda. Han må vara klubblös, men med tanke på att vann den interna skytteligan för Japan så är det ett bevis på att saker och ting ser bra ut.

Kan då även Leicester-anfallaren Okazaki få ordning på spelet få finns goda chanser för Japan VM trupp 2022. Då kanske de rent av klarar av att  gå vidare ur gruppen. Den som lever får se. Men det är viktigt att inte döma ut Japans VM trupp 2022 chanser att ta sig vidare från den här gruppen.

Japan VM trupp 2022 - Japanska truppen till VM i fotboll 2022!

Japans VM trupp 2022

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna VM. Det går självklart att spela på att Japan vinner Fotbolls-VM 2022.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2022, och inte bara Japans VM trupp 2022. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2022 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2022 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2022? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2022 är även det klart. Då det kostar är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2022.

Det är många som vill veta allt om VM 2022. Något av det mest intressanta är spelartrupperna. Storlagen BelgienArgentina, Frankrike, Tyskland, Spanien och Brasilien har alla släppts sina trupper. Vårt nordiska grannland Danmark har också valt ut sina fotbollsspelare samtidigt som Japan har valt sina 23 som åker med till Qatar. Sveriges VM-trupp hittar du här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365