Spaniens VM trupp 2022 – Spanska truppen till fotbolls-VM 2022!

Spaniens trupp VM 2018 – spanska truppen till fotbolls-VM 2018!

Spanien spelartrupp Fotbolls-VM 2022

Spaniens VM trupp 2022? Mästarna från 2010 är tillbaka i turneringen efter fiasko sommaren 2014. Då åkte man på storstryk mot Holland. Matchen slutade hela 5-1 och därefter lyckades man aldrig lyfta upp sig. Spanien åkte ut redan i gruppspelet och sen dess har det skett en stor generationsväxling. Man har framför allt valt att byta målvakt. David De Gea står numera mellan stolparna istället för Iker Casillas och då man även mittfältet friskats upp ser man nu att ha en bra chans. Se och spela på fotboll live =>

Spaniens VM trupp 2022 - Spanska truppen till fotbolls-VM 2022!

Det största bytet i Spaniens VM trupp 2022 är dock på tränarbänken. Vicente Del Bosque har lämnat över stafettpinnen till Julen Lopetegui och ser man till kvalet ser Spanien väldigt farliga ut inför gruppspelet. Streama VM live här =>

Spanska truppen till Fotbolls-VM 2022

Spaniens trupp till Fotbolls-VM är en bra blandning mellan äldre och yngre spelare där ungdomarna börjar komma fram allt mer. Man har världsspelare på varje position och på pappret är man ett av de bästa lagen i turneringen. Namn som David De Gea, Sergio Ramos, Gerard Pique, David Silva och Diego Costa är endast några av namnen som finns med i Spaniens trupp till VM i fotboll. Lägg där till magikern Isco på mittfältet som har slagit igenom på riktigt under det senaste året.

Spaniens matcher i VM 2022 är tre matcher man borde vinna, i alla fall de man har i gruppspelet. Spanjorerna lottades in i grupp B tillsammans med Portugal, Iran och Marocko, tre nationer som man bör kunna avverka relativt enkelt. Oavsett vilka som blir Spaniens spelare i VM kommer man ha ett otroligt slagkraftigt lag på banan. Den yngre generationen av det spanska landslaget var även med i U21-EM sommaren 2017 där man gick till final.

Tittar vi på odds i VM 2022 är Spanien en av favoriterna till att ta hem titeln. Tyskland, Brasilien och Frankrike ligger dock före med små marginaler. Spanien brukar vara storfavoriter till att vinna VM men då man rasade ihop totalt både i VM 2014 och EM 2016 har oddsen höjts ganska mycket på iberierna Det beror mycket på Spaniens VM trupp 2022, som dock namnmässigt ser bra ut. Se och spela på fotboll live =>

Spaniens VM trupp 2022 - Spanska truppen till fotbolls-VM 2022!

Spaniens VM-trupp 2022

Samtliga spelbolag är överens om chanserna man har att prestera i turneringen. Spaniens VM-trupp är en av de starkaste som kommer att delta i turneringen. La Roja är med på topp fem att vinna turneringen och här har vi samlat ihop odds på Spanien i VM 2022.

  • Odds att Spanien vinner VM (vinnarodds): 5.50

Spanska VM-truppen 2022 fotboll

VM-grupp: Grupp B
Ranking: 6 på FIFAs ranking
Förbundskapten: Fernando Hierro

Här hittar ni den Spanska VM-truppen. Spaniens VM-trupp består av 20 fotbollsspelare och 3 målvakter. Spaniens trupp till VM utgörs av nedanstående spelare som är Spaniens bästa fotbollsspelare. Det är dessa spelare som ska försöka vinna VM-guldet åt Spanien:

Spaniens VM trupp 2022

Här kan du hitta Spaniens VM trupp 2022. Mer går att läsa på Spanska Fotbollsförbundet.

Målvakter: David de Gea (Man United), Kepa Arrizabalaga (Athletic), Pepe Reina (Napoli)
Försvarare: Dani Carvajal (Real Madrid), Álvaro Odriozola (Real Sociedad), César Azpilicueta (Chelsea), Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Piqué (Barcelona), Nacho Fernández (Real Madrid), Jordi Alba (Barcelona), Nacho Monreal (Arsenal)
Mittfältare: Sergio Busquets (Barcelona), Saúl Ñíguez (Atlético), Koke (Atlético), Thiago (Bayern München), Andrés Iniesta (Barcelona), Isco (Real Madrid), Marco Asensio (Real Madrid), David Silva (Man City)
Anfallare: Diego Costa (Atlético), Iago Aspas (Celta Vigo), Lucas Vázquez (Real Madrid), Rodrigo Moreno (Valencia)

Spaniens VM trupp och matcher i VM 2022

För spansk del så har det sätt lite knackigt ut. Det började med en spelmässigt grym insats mot Portugal, men ”bara” 3-3 i det iberiska rivalmötet. Och efter bara 1-0 mot Iran och svaga 2-2 mot Marocko så blev det trots allt gruppsegrare. När vi nu tar oss en titt på VM 2022 åttondelsfinaler spelschema så ser vi att spanjorerna får möta värdnationen Qatar.

Spaniens bästa målskytt i VM-kvalet (inkl Playoff):

Isco Alarcón: 5 mål

Spaniens fotbolls-VM 2022 trupp: spelarna i Spaniens VM-trupp som kan avgöra VM 2022

David De Gea: Spaniens målvakt är troligen den bästa spelare man har av alla positioner. Många anser att De Gea är världens bästa målvakt och det är väldigt få som lyckas göra mål på målvakten. Det har endast blivit tre insläppta mål i kvalet för United-keepern.

Isco: Real Madrids magiker på mittfältet är även den spelare som gjort flest mål mål i kvalet. Totalt har det blivit fem baljer för mittfältaren där två av de kom i den viktiga matchen mot Italien.

Diego Costa: Han gick ett halvår utan att spela en enda match. Detta för att flytta tillbaka till Atlético Madrid och anfallaren har börjat bra i sin nygamla klubb. Costa är lagets bästa anfallare när han väl är på humör och man behöver honom för att få till målskyttet i turneringen.

Spaniens spelprogram i VM 2022

Spanien hade en ganska bra dag när Lottningen av VM 2022. Man må ställas mot Portugal men att spela mot Iran och Marocko bör inte vara några större problem för spanjorerna. Detta är dock ett VM och allt kan hända, men vill man vara en titelaspirant ska det inte vara några större problem att vinna över de båda. Något som dock är oklart är om man tar sig vidare som etta eller som tvåa. Med Portugal i gruppen med en viss Cristiano Ronaldo i spetsen kan det sätta käppar i hjulen.

Precis som när det kommer till Sverige matcher i VM kommer även spanjorerna att spelas på tre olika arenor. Qatar har valt att sprida ut mästerskapet på i elva städer med totalt tolv fotbollsarenor som spelplaner. Detta gör även att tidsskillnaderna Sverige – Qatar är olika beroende på var man spelar.

Spaniens VM-trupp och matcher i Qatar

När spelar Spanien sin första match i VM 2022? Så när spelar Spanien sina matcher i VM i Qatar? Mästarna från VM 2010 inleder med sin första match som är ett möte med grannlandet. Spanien ställs mot sina iberiska grannar Portugal i den första gruppspelsmatchen och man spelar den 15 juni. När spelar Spaniens VM trupp 2022 nästa match i VM? Nästa match är mot Iran den 20 juni och den tredje och sista matchen mot Marocko, Detta fem dagar senare. Skulle inte överraskande hända kommer Spanien troligen vinna sin grupp. Det är oklart vem man för möta då det är upp till andra många andra matcher i fotbolls-VM.

Vilka lag har Spanien i sin VM-grupp? Spanien spelar i VM-gruppen Grupp B. De lag som spelar i Grupp B utöver Spanien är Portugal, Iran och Marocko. Här kan du se samtliga Fotbolls-VM 2022 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-VM 2022

Silly Season hittar du allt om VM i Qatar 2022. Allt om spelschema för fotbolls-VM 2022, TV-tider fotbolls-VM 2022 och vilka kanaler som sänder matcherna i VM 2022, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-VM 2022 arenorna som kommer att användas i Qatar m.m. Så det finns mer än bara Spaniens VM trupp 2022 att läsa om här.

Vanliga frågor om Spaniens VM trupp 2022

Har du några frågor kring Spanien trupp i VM 2022 är det bara att slänga iväg en kommentar så svarar vi på din fråga så snabbt som möjligt. Artikeln med Spaniens trupp kommer självklart att uppdateras löpande med allt från truppen, fakta, odds och statistik om Spanien och spelarna i det Spanska landslaget. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Spaniens VM-trupp 2022.

Förutom Spanien har även Sveriges trupp till VM släppts, detta samtidigt som Tyskland presenterade sin spelartrupp.

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna det hela. Det går självklart att spela på att Spanien vinner Fotbolls-VM 2022.

Spanien Fotbolls VM trupp 2022 – Spanska truppen till VM i fotboll 2022!

Spaniens VM trupp 2022

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna VM. Det går självklart att spela på att Sydkorea vinner Fotbolls-VM 2022.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2022, och inte bara Spanien trupp VM 2022. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2022 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2022 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2022? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2022 är även det klart. Då det kostar är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply