Arsenal vill värva Steven Nzonzi

Arsenal vill värva Steven Nzonzi

Kan tränas av Unai Emery igen

Efter några säsonger isär kan nu Sevilla-spelaren, och den förre Sevilla-tränaren, återförenas. Det då Arsenal och Unai Emery funderar på att köpa loss Steven Nzonzi från La Liga-klubben.

Han må vara uttagen till den franska VM-truppen 2018 som åker till Ryssland för att försöka spela hem Frankrikes första VM-guld-någonsin. Det första sedan 1998. Nu kommer dock spelarena att gå ta och koncentrera sig på något annat, kanske, under sommaren. I alla fall vad det gäller nytt klubbval.

Men hur som helst så finns den franske innermittfältaren, den nästan 2 meter långe Steven Nzonzi är aktuell för den andalusiska storklubben. Sevilla, som slog ut Manchester United ur Champions League åttondelsfinal, hade bland annat jätten på sitt mittfält.

Kan återförenas i Arsenal

LÄS MER: Bästa mittfältarna i VM 2018

För Arsenals del så har det varit ganska så aktivt på transfermarknaden. London-laget, som gjort två riktigt tuffa säsonger i rad och nu sparkat Arsene Wenger, vill försöka återvända till toppen. Något som de i så fall väntas göra genom lite nya spelarnamn.

Det har ryktats om nya målvakter, och ja – egentligen någon eller några på varje position. Hur som helst så kommer det att värvas en hel del. Inte minst så verkar innermittfältet vara något som Unai Emery, ny tränare för Arsenal, vill värva. Och då kan Steven Nzonzi återförenas med sin baskiske och fransktalande Emery.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply