bet365

Speltips Polen Senegal – odds tips Polen Senegal, Fotbolls VM 2018!

Speltips Polen Senegal

Speltips på Polen Senegal speltips VM 2018

Speltips Polen Senegal odds VM 2018? Här hittar du speltips på Polen vs Senegal odds i VM 2018! Polen Senegal. Polen mot Senegal kommer att bli den sista matchen i den första omgången av gruppspelet i VM 2018. Om vi stirrar oss blinda på oddsen så är det här de två favoriterna till att sluta tvåa bakom Colombia i VM:s Grupp H. Därför blir det ju extra intressant. Spela på matchen till bäst odds =>

Polen och Senegal kommer att spelas på Luzhniki Moskvaium i Moskva. Det är lagens första match i gruppspelet och vi ser fram emot att se vad som kommer hända, då båda lagen är jämnbra.

Speltips Polen Senegal - odds tips Polen Senegal, Fotbolls VM 2018!

Speltips Polen Senegal Odds

Vad det gäller denna match i VM. Polen vs Senegal, så har vi på Silly Seasons redaktion vaskat fram speltips och bästa oddsen inför Polen vs Senegal. Polen – Senegal är den första matchen i gruppspelet till VM 2018. Det här blir en bra värdemätare för vad som komma skall för båda lagen, det är vi säkra på! Här är odds tips och bästa odds inför Polen vs Senegal matchen:

Speltips Polen Senegal & odds tips 1X2

Odds på Polen-vinst (1): 2,42
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,20
Odds på Senegal-vinst (2): 3,35

Bäst odds Senegal eller Polen (1 2): 1,38
Bäst odds Senegal eller Oavgjort (1 X): 1,35
Bäst odds Polen eller Oavgjort (2 X): 1,61

Polen att vinna VM 2018: 67,00
Senegal att vinna VM 2018: 151,00

Speltips Polen Senegal odds – bästa odds tips på mål!

Båda lagen gör mål: JA (1,89) NEJ (1,89)

Över 2,5 mål: 2,28
Under 2,5 mål: 1,66

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Bästa odds Polen Senegal

Speltips Polen Senegal

Spelföretagen Unibet och bet365 menar på att det blir en jämn match. Egentligen har såväl Senegal som Polen har goda odds att vinna den här matchen.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Polen (2,42) och Senegal (3,45) visar att Polen är favoriter att vinna denna match. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Polen eller Senegal. Det mesta tyder på att det blir en svängig match. Därför har många svenska betting sidor valt att sätta höga odds på båda lagen.

Tittar vi på vilka spelbolag som ger bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Vårt speltips Polen Senegal +erbjudanden & kampanjer med odds tips

Rekommenderat speltips på Polen – Senegal är en vinst för Polen (2,45), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (1,89). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Polen och Senegal är två lag är bra defensivt.

Det finns många olika tips av oss att rygga men dessa är de tre som vi tror kommer att gå igenom.

Speltips Polen Senegal - odds tips Polen Senegal, Fotbolls VM 2018!

Polen vs Senegal odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under tisdagseftermiddagen. Det här blir förstås jätteviktigt för båda lagen. Det lag som förlorar kan ju riskera att missa ett avancemang ur gruppen tack vare den förlusten.

Idag så möts alltså Polens VM trupp och Senegals VM trupp. Vem vinner fotboll VM 2018? Enligt oddsen lär det varken blir den polska VM-truppen eller den senegalesiska VM-truppen som gör det då båda VM-trupperna har ganska svaga chanser att vinna VM 2018 enligt odds.

Så här ser oddset ut för både Polen och Senegal att gå vidare från gruppen och vinna fotbolls VM 2018:

Odds VM grupp H Bäst odds att
vinna gruppen
Bäst odds att
vinna VM 2018
Colombia vinnare odds fotbolls VM 2018 Colombia 2,40 51,00
Polen vinnare odds fotbolls VM 2018 Polen 2,60 67,00
Senegal vinnare odds fotbolls VM 2018 Senegal 5,35 151,00
Japan vinnare odds fotbolls VM 2018 Japan 8,00 151,00

Ja, det här blir trots allt en jämn match, både enligt odds och om vi tittar på hur trupperna ser ut. De här två nationerna har ganska inte de starkaste lagen, samtidigt som de dock har spjutspetsar och stjärnor lite här och var.

För Polens del så handlar det framför allt om att kunna få Robert Lewandowski att göra mål. Medan Senegal kanske kommer att förlita sig lite extra på mittfältsstjärnan, till vardags i Liverpool, Sadio Mane.

Polen Senegal odds 19 juni 2018

Odds Polen – Senegal? De flesta spelbolagen erbjuder bra odds på mötet som ska utkämpas mellan Polen och SenegalLuzhniki Moskvaium. Det är en match som kan intressera många, då det finns flera bra spelare samt förväntas att bli en jämn tillsättning.

Vill du tippa på att Polen vinner mot Senegal är oddset 2,42 gånger pengarna. Ifall du spela på Senegal som vinnare är det oddset 3,35 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.20 i odds som spelbolagen erbjuder.

Odds på Polen-vinst (1): 2,42
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,20
Odds på Senegal-vinst (2) 3,35

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Polen/Senegal att vinna VM 2018: 67,00 & 151,00

Polen Senegal trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Polen Senegal VM-trupper och förväntad Polen Senegal laguppställning och startelvor:

Polen laguppställning och förväntade startelvor

Speltips Polen Senegal? Här är Polens laguppställning och förväntade startelva mot Senegal:

Målvakter: Bartosz Bialkowski, Lukasz Fabianski, Wojciech Szczesny

Försvarare: Jan Bednarek, Bartosz Bereszynski, Thiago Cionek, Kamil Glik, Artur Jedrzejczyk, Michal Pazdan, Lukasz Piszczek

Mittfältare: Jakub Blaszczykowski, Karol Linetty, Slawomir Peszko, Jacek Goralski, Maciej Rybus, Kamil Grosicki, Grzegorz Krychowiak, Piotr Zielinski, Rafal Kurzawa

Anfallare: Dawid Kownacki, Lukasz Teodorczyk, Robert Lewandowski

Senegal laguppställning och förväntade startelvor

Här är Senegals laguppställning och förväntade startelva mot Polen:

Målvakter: Abdoulaye Diallo, Khadim Ndiaye, Alfred Gomis

Försvarare: Lamine Gassama, Moussa Wague, Saliou Ciss, Youssouf Sabaly, Kalidou Koulibaly, Salif Sane, Kara Mbodji

Mittfältare: Cheikhou Kouyate, Idrisa Gana Gueye, Cheikh Ndoye, Alfred Ndiaye, Pape Alioune Ndiaye

Anfallare: Moussa Sow, Moussa Konate, Diafra Sakho, Sadio Mane, Ismaila Sarr, Mame Biram Diouf, Mbaye Niang, Diao Keita Balde

Oddstips Polen Senegal

Polen – Senegal speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Senegal och Polen. Inför Polen vs Senegal så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Polen vs Senegal speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Polen Senegal? För dig som vill spela på Polen Senegal så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Polen Senegal Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se vilka som är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa speltips & odds tips inför fotbolls VM 2018speltips VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, förhöjda odds och oddsbonusar rekommenderas VM 2018 erbjudanden & kampanjer!

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Polens matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på polska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365