LISTA: Världens snabbaste fotbollsspelare

bet365
Gareth Bale är världens snabbaste fotbollsspelare

Topp 10 snabbaste fotbollsspelare i världen

Den här listan kommer att handla om världens snabbaste fotbollsspelare. Vem är den snabbaste fotbollsspelaren? Det är en fråga som ofta dyker upp när man tänker på enskilda spelare. Snabbhet och teknik är effektiva egenskaper och är något av det viktigaste som en fotbollsspelare ska vara bra på. Det är detta som gjort att nästan alla storspelare har lyckats. Till exempel så var Maradona kvick och oförutsägbar.

Tar vi en titt på listan med sju spelare som har sina egna finter ser vi att nästan alla som är med är stora stjärnor som har spelat eller spelar i något storlag. När vi är inne på ämnat med finter kan vi även ta en titt på spelarna med bäst finter på FIFA för att få reda på vilka spelare man ska ha i sitt lag.

Med de bästa finterna på FIFA överlistar du din motståndare utan några större problem. Listan med stjärnor vars finter blivit helt misslyckade är även intressant då man inte alltid kan lyckas med att dribbla bort sin motståndare och det hela slutar med att det ser ganska roligt ut.

Världens snabbaste fotbollsspelare genom tiderna? Här är världens snabbaste fotbollsspelare utan boll!

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat listor som blivit väldigt uppskattade av våra läsare. De har handlar om allt från Europas största arenor till spelarförsäljningar som ångrats och de snyggaste matchtröjorna. Dessa listor är några av de mest lästa listornaSillyseason.se som är relaterade till snabbhet.

På Silly Season Sverige finns det även andra listor. De har handlat om allt från världens mest sålda fotbollströjor och spelare som har varit världens dyraste till världens dyraste sponsoravtal och fotbollsvärldens dyraste övergångar någonsin.

Topp 10 världens snabbaste fotbollsspelare

Ta gärna en titt på våra övriga listor efter att vi gått igenom listan med världens snabbaste fotbollsspelare.

Bilderna till vår lista med världens snabbaste fotbollsspelare är hämtade från Bildbyrån.

10. Karim Bellarabi – 35.27 km/h

Världens snabbaste fotbollsspelare

Karim Bellarabi är en väldigt snabb spelare. Tillsammans med bland annat Hakan Calhanoglu bildade han ett bra lag i Bayer Leverkusen för några år sedan. Då gick man vidare från Champions League-gruppspelet. Detta mycket tack vare Bellarabis snabbhet och avgöranden.

9. Moussa Sissoko – 35.27 km/h

Vem är världens snabbaste fotbollsspelare

Tottenhams bidrag på listan är Moussa Sissoko. Han ligger på nionde plats och har toppat 35.26 kilometer i timmen.

8. Patrick van Aanholt – 35.42 km/h

De snabbaste fotbollsspelarna i världen

På åttonde plats hittar vi denna herre. Det är Patrick Van Aanholt från Crystal Palace som även finns med. Han toppar 35.42 km/h. Han är en av de mest framstående spelarna i Palace tillsammans med Wilfred Zaha.

7. Jamie Vardy – 35.44 km/h

De är världens snabbaste fotbollsspelare

Jamie Vardy gjorde sig ett namn när han tillsammans med lagkamraterna i Leicester City vann Premier League. Vardy är en snabb och löpstark spelare som aldrig ger upp. Hans snabbhet var till stor hjälp när han var med och sköt ligatiteln till The Foxes.

6. Leroy Sané – 35.44 km/h

Snabbaste fotbollsspelaren i världen

Tysken kom upp som en supertalang och skrev efter mycket spekulationer på för Manchester City. Han är en av de viktigaste spelarna på Etihad Stadium och frågan är hur bra han egentligen kan bli. Det är dock inget snack om att Sané är en av de snabbaste spelarna i världen.

5. Theo Walcott – 35.70 km/h

Vilka är världens snabbaste fotbollsspelare

Den tidigare Arsenal-spelaren Theo Walcott hittar vi på plats nummer fem. Han spelar numera i Everton och har en topphastighet på 35.70 kilometer i timmen. Walcott har varit med ett längre tag och drar nytta av sina snabba ben på planen.

4. Iñaki Williams – 35.71 km/h

Williams är en av de snabbaste fotbollsspelarna i världen

Iñaki Williams kom fram som en av de största talangerna i spansk fotboll. Han är en av stöttepelarna i Athletic Bilbao där han spelar till vardags. Hans snabba steg gör honom till en farlig anfallare i den rödvita klubben. Frågan är om han kommer testa vingarna på annat håll under karriären. Många vill se honom i Premier League men det verkar inte som att Williams har några större tankar på att lämna Spanien under den närmsta tiden.

3. Orlando Berrio – 36.00 km/h

Snabbaste spelarna i fotboll

Orlando Berrio hittar vi på tredje plats. Colombianen har en högsta hastighet på 36 kilometer i timmen. Det gör honom lika snabb som Kylian Mbappé. Det gör honom till den tredje snabbaste fotbollsspelare i världen.

2. Kylian Mbappé – 36.00 km/h

Gareth Bale är världens snabbaste fotbollsspelare

Han utsågs till den bästa unga spelaren 2018 och var med och vann VM med Frankrike. Mbappé har även vunnit den franska ligan med PSG. Detta under sin första säsong i klubben En av hans kvalitéer är snabbheten och Mbappé går mot att bli en komplett spelare. Det återstår att se hur lång tid det tar innan Mbappé vinner guldbollen.

Endast ett fåtal spelare kan hänga med Mbappé när han sätter fart. Han är världens näst snabbaste fotbollsspelare.

1. Gareth Bale – 36.9 km/h

Gareth Bale är världens snabbaste fotbollsspelare

Det är ingen vidare överraskning att vi hittar Gareth Bale på förstaplatsen. Walesaren är otroligt snabb och det gynnar honom mycket på planen. När Bale är frisk är han snabbast. Han dras dock med skador ofta som håller honom borta från spel.

Bale har vid flera tillfällen visat prov på sin snabbhet. Detta bland annat i Copa del Rey-finalen när han sprang ifrån Marc Bartra och gjorde mål. Det gör honom till både Europas snabbaste fotbollsspelare och världens snabbaste fotbollsspelare.

Se fler listor på Silly Season Sverige

För dig som gillade vår lista med världens snabbaste fotbollsspelare så finns fler listor att ta del av. Här har du några listor som handlar om snabbhet. Det är allt ifrån snabbaste spelarna i olika ligor till spelet FIFA.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply