LISTA: Världens snabbaste fotbollsspelare 2020

Gareth Bale är världens snabbaste fotbollsspelare

Världens snabbaste fotbollsspelare utan boll

Den här listan kommer att handla om världens snabbaste fotbollsspelare 2018. Vem är den snabbaste fotbollsspelaren 2018? Det är en fråga som ofta dyker upp när man tänker på enskilda spelare. Snabbhet och teknik är effektiva egenskaper och är något av det viktigaste som en fotbollsspelare ska vara bra på. Det är detta som gjort att nästan alla storspelare har lyckats. Till exempel så var Maradona kvick och oförutsägbar.

Topp 10 snabbaste fotbollsspelare i världen

Tar vi en titt på listan med sju spelare som har sina egna finter ser vi att nästan alla som är med är stora stjärnor som har spelat eller spelar i något storlag. När vi är inne på ämnat med finter kan vi även ta en titt på spelarna med bäst finter på FIFA för att få reda på vilka spelare man ska ha i sitt lag.

Med de bästa finterna på FIFA överlistar du din motståndare utan några större problem. Listan med 10 stjärnor vars finter blivit helt misslyckade är även intressant då man inte alltid kan lyckas med att dribbla bort sin motståndare och det hela slutar med att det ser ganska roligt ut.

Världens snabbaste fotbollsspelare genom tiderna?

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat listor som blivit väldigt uppskattade av våra läsare. De har handlar om allt från Europas 10 största arenor till tio spelarförsäljningar som ångras och de snyggaste matchtröjorna. Dessa listor är några av de mest lästa listornaSillyseason.se som är relaterade till snabbhet.

På Silly Season Sverige finns det även andra listor. De har handlat om allt från världens mest sålda fotbollströjor och spelare som har varit världens dyraste till världens dyraste sponsoravtal och fotbollsvärldens dyraste övergångar någonsin.

Topp 20 världens snabbaste fotbollsspelare

Ta gärna en titt på våra övriga listor efter att vi gått igenom listan med världens snabbaste fotbollsspelare.

Bilderna till vår lista med världens snabbaste fotbollsspelare är hämtade från Bildbyrån.

10. Karim Bellarabi – 35.27 km/h

Världens snabbaste fotbollsspelare

Karim Bellarabi är en väldigt snabb spelare. Tillsammans med bland annat Hakan Calhanoglu bildade han ett bra lag i Bayer Leverkusen för några år sedan. Då gick man vidare från Champions League-gruppspelet. Detta mycket tack vare Bellarabis snabbhet och avgöranden.

9. Moussa Sissoko – 35.27 km/h

Vem är världens snabbaste fotbollsspelare

Tottenhams bidrag på listan är Moussa Sissoko. Han ligger på nionde plats och har toppat 35.26 kilometer i timmen.

8. Patrick van Aanholt – 35.42 km/h

De snabbaste fotbollsspelarna i världen

På åttonde plats hittar vi denna herre. Det är Patrick Van Aanholt från Crystal Palace som även finns med. Han toppar 35.42 km/h. Han är en av de mest framstående spelarna i Palace tillsammans med Wilfred Zaha.

7. Jamie Vardy – 35.44 km/h

De är världens snabbaste fotbollsspelare

Jamie Vardy gjorde sig ett namn när han tillsammans med lagkamraterna i Leicester City vann Premier League. Vardy är en snabb och löpstark spelare som aldrig ger upp. Hans snabbhet var till stor hjälp när han var med och sköt ligatiteln till The Foxes.

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply