LISTA: Sju spelare som har sina egna finter

LISTA: Sju spelare som har sina egna finter

Sju spelare med finter uppkallade efter sig

Har du någon gång tänkt att skaffa dig ditt eget signature move? en fint som du själv kommer på eller som du helt enkelt gör till din egen? Att fina är ett väldigt effektivt sätt att överlista sina motståndare och ta sig förbi, passa eller göra mål i samma situation. När vi ändå är inte på finter och dribbla kan vi även ta en titt på listorna över världens bästa dribblare på FIFA 16 och spelarna med bäst finter på FIFA 16. Även om statistiken på FIFA 16 inte stämmer till hundra procent ger de en bra överblick på hur bra vissa spelare är på att lura sina motståndare och vilka som är bäst på det.

Det finns flertalet enklare finter som används av många fotbollsspelare. En av de mest klassiska men väldigt effektiva är tvåfotsdribblingen som kan snurra upp de flesta försvararna på läktaren. Det finns även de finter som är lite svårare som spelare själv kommit på eller använt så pass ofta att många anser att det är spelarens egen, till exempel Cruyff-finten.

Mest uppmärksammade finterna i världen

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flertalet listor som blivit uppskattade av våra läsare. Ta gärna en titt på några av de efter att vi gått igenom lista med Sju spelare som har sina egna finter.

1. Laudrup-passningen

LISTA: Sju spelare som har sina egna finter

Källa: youtube.com

Om det var något som Michael Laudrup var känd för var det non-look-pass, att passa bollen utan att titta på spelaren eller åt det håll som bollen skulle gå. Den mest kände är passningen till Romario mot Osasuna där det hela slutade i ett snyggt lobbmål av brasilianaren.

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply