Topp 15: Spelarna med bäst finter på FIFA 16

Topp 15: Spelarna med bäst finter på FIFA 16

Topp 15 spelarna med bäst finter på FIFA 16

Spelarna med bäst finter på FIFA 16? Vem är den bästa på FIFA 16 när det kommer till finter? För att vinna matcher så handlar det ytterst handlar det om att göra mål på FIFA 16. Här hittar du de främsta teknikerna på FIFA 16. Vilka tekniska spelare ska man välja i FIFA 2016? Detta är de bästa spelarna som kan ge dig chanserna och målen när du behöver det som mest för att vinna matcher på FIFA 16. En räd där du dribblar av motståndarförsvaret och de står som fastfrusna i marken är en fröjd för ögat. När du får ett läge att finta av en eller flera spelare så är det en av dessa 15 spelare som du skulle önske var där just då.. Samtliga bilder är hämtade från EASports.com.

Topp 15: Stjärnorna med bäst på FIFA 16

När vi ändå snart ska få reda på vilka de bästa tekniska spelarna är på FIFA 16 är så kan vi lika bra ta reda på vilka som är FIFA 16s Bästa dribblareDe bästa försvararna på FIFA 16 och de starkaste spelarna i FIFA 16 . Där hittar du några av de bästa i PL, La Liga, Serie A och Bundesliga. Givetvis är inte alla våra listor uppdaterade, men de ger ändå en bra bild av verkligheten och hjälp när man ska hitta de bästa spelarna på FIFA 16.

Andra FIFA-relaterade listor är de om spelarna med bäst skottstyrkaTalangerna med högst potential i FIFA 16 karriärde bästa målvakterna i FIFA 16 och Topp 20: Snabbaste spelarna i FIFA 16

FIFA 16 Player Ratings – Femstjärniga bollkonstnärer

Finterna är vassa anfallsvapen på FIFA 16. Här hittar du hela listan över de femstjärniga bollkonstnärerna, som klarar spelets svåraste finter. Vilka spelare har de bästa finterna på FIFA 16.

15. Sofiane Boufal – LOSC Lille (Frankrike)

Topp 5- Spelarna med bäst finter på FIFA 16

14. Yannick Bolasie – Crystal Palace (England)

Topp 5- Spelarna med bäst finter på FIFA 16

13. Alexandru Maxim – VfB Stuttgart (Tyskland)

Topp 5- Spelarna med bäst finter på FIFA 16

12. Matías Fernández – ACF Fiorentina (Italien)

Topp 5- Spelarna med bäst finter på FIFA 16

11. Hatem Ben Arfa – Nice (Frankrike)

Topp 5- Spelarna med bäst finter på FIFA 16

Klicka på nästa för att se topp 10!

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply