Snabbaste spelarna i Premier League? Han är snabbast i Premier League!

bet365

Snabbaste spelarna i Premier League 2016/2017

Snabbaste spelaren i Premier League? Snabbaste spelarna i Premier League? Vem är den snabbaste spelaren i Premier League? Engelska The Mirror har listat de tio spelare som uppnått högst maxhastighet den här säsongen, dvs de är snabbast i Premier League 2016/2017.

Snabbaste spelaren i Premier League

Listan bjuder på flera överraskande namn och spelare som man tror är de snabbaste i ligan är uppenbarligen inte det. Spelare som Hector Bellerin, Theo Walcott och Jamie Vardy är alla med på listan, men ingen är faktiskt i topp och utgör den snabbaste spelaren i Premier League.

Premier Leagues snabbaste spelare 2016/2017

Se gärna vår lista över de snabbaste spelarna från Premier League ifall du vill jämföra vilka som är de snabbaste spelarna i Premier League 16/17 jämfört med de snabbaste spelarna under säsongen 15/16.

Om du vill titta på andra listor förutom Premier Leagues snabbaste spelare så kan du ta en titt på några av följande listor som också berör snabba fotbollsspelare.

10. Hector Bellerin – 34,77 km/h

LISTA: Tio snabbaste spelarna i Premier League

Många trodde säkerligen att Hector Bellerin skulle vara Premier Leagues snabbaste spelare denna säsongen, men han kommer först på tiondeplatsen. Hans topphastighet såhär långt har varit 34,77 km/h.

8. Maya Yoshida – 34,78 km/h

LISTA: Tio snabbaste spelarna i Premier League

Maya Yoshida delar överraskande nog åttondeplatsen med en annan spelare som ni säkerligen känner igen och som dyker upp på nästa sida. Den mångsidiga japanen är uppenbarligen snabbare än vad man kunde tro.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply