Topp 10: Snabbaste målen någonsin

Snabbaste målet i fotboll någonsin?

Snabbaste målet någonsin? Vilka är de snabbaste målen i fotboll någonsin? Vilket är det snabbaste målet i fotboll? I fotboll vet man aldrig vad som kommer att hända. Ibland blir det mål andra gånger rött kort eller så kan det bli en straffspark, antingen med eller mot ditt favoritlag.

Allting kan hända närsomhelst i matchen och idag har vi på Silly Season Sverige satt ihop en lista med de tio snabbaste målen som någonsin gjorts i fotboll i hela världen. Ifall du vill se allsvenskans snabbaste mål så ska du ta en titt på vår lista med snabbaste målet i allsvenskan.

Världens tio snabbaste mål i fotboll

Tidigare har vi upprättat liknande listor med snabbaste skotten i fotboll med fokus på hastigheten, de hårdaste skotten i fotbollde snabbaste VM-målen någonsin, de bäst betalda damfotbollsspelarna 2015världens längsta fotbollsspelare samt de fem rikaste klubbarna i Premier League. Listor som ni gärna får kolla in efter att vi gått igenom de tio snabbaste målen som någonsin gjorts, häng med!

10. Manchester City – Tottenham Hotspur: Jesús Navas, 14 sekunder

Vi börjar med ett av de snabbaste målen i Premier League. Det tog Jesus Navas endast 14 sekunder att göra 1-0 för Manchester City mot Tottenham på Etihad Stadium. Något som gör det ännu mer meriterande är att det faktiskt var gästerna som hade avsparken. Hugo Lloris stod för en fin räddning men det hindrade inte Jesus Navas från att lobba in bollen i mål.

9. ASTON VILLA – COVENTRY CITY: DWIGHT YORKE, 13 SEKUNDER

Det som Jesus Navas gjorde kunde även Dwight Yorke göra. I en match mellan Aston Villa and Coventry gav Yorke Villa ledningen efter endast 13 sekunder på klockan vilket fick moståndarfansen helt förkrossade.

Yorke flyttade från Aston Villa till Manchester United 1998-2002.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply