Topp 10: Världens mest sålda fotbollströjor 2017/2018

Topp 10- Världens mest sålda fotbollströjor 2017:2018

Fotbollsspelarna som sålt flest fotbollströjor i världen denna säsong

Världens mest sålda fotbollströjor 2017/2018? Vilken fotbollsspelare säljer mest fotbollströjor i världen? Att bära sitt lags matchtröja är väldigt populärt då man visar vilket lag man hejar på samtidigt som man gärna visar sin stolthet genom att ha på sig den. Många gillar även att trycka en spelares namn på ryggtavlan för att visa att man gillar just den spelaren lite extra. För varje gång någon köper en tröja med ett namn tjänar spelaren vars namn är tryckt en summa, ju fler tröjor man säljer desto mer pengar får man.

Topp 10- Världens mest sålda fotbollströjor 2017:2018

10 spelare som sålt mest fotbollströjor i världen denna säsong

Tidigare har vi gjort en lista över klubbarna som sålde flest tröjor. Kolla gärna igenom den listan först innan du går igenom denna lista. När ni tittat igenom några av de spelare som säjer mest tröjor i världen så kommer ganska snabbt att märka Manchesterspelarna är överrepresenterade när det gäller tröjförsäljning. Frågan är ifall spelarna kan sälja lika många som några av de snyggaste fotbollströjorna i världen och de snyggaste matchtröjorna i Allsvenskan 2017. Nu är det dags att ta en titt på vilka spelare som säljer alla dessa tröjor och vilken spelare som säljer mest tröjor i världen!

För att köpa fotbollströjor rekommenderar vi Sportamore, affären med bäst priser och snabbast leverans.

Topp 10- Världens mest sålda fotbollströjor 2017-2018

10. Sergio Agüero

Topp 10- Världens mest sålda fotbollströjor 2017/2018 - Sergio Aguero

Sergio Agüero har inte haft någon stabil plats på denna lista. Under de senaste säsongerna har han hoppat fram och tillbaka och nu hittar vi honom på tionde plats.

9. Alexis Sánchez

Topp 10- Världens mest sålda fotbollströjor 2017/2018 - Alexis Sanchez

Arsenals storstjärna är den som säljer tröjor för den rödvita huvudstadsklubben. På denna lista ligger han på nionde plats.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply