LISTA: 10 stjärnor vars finter blev misslyckade

Lista med stjärnor vars finter blev misslyckade

Stjärnor vars finter blev misslyckade? Det finns många som ställer sig frågan om, vem är världens bästa dribblare? Att dribbla och göra finter är ett väldigt bra sätt att ta sig förbi sin motståndare och avancera uppåt i banan. När vi ändå är inne på dribblingar och finter kan vi även ta en titt på topp tio-listorna med spelarna som dribblar mest i Europas toppligor samt sju spelare som har sina egna finter. Se & spela på fotboll live =>

Det är dock inte alla som lyckas. Det finns flera stjärnor runt om i fotbollsvärlden som inte riktigt fått till det och där hela situationen slutat med att det är spelaren själv som får skämmas för några sekunder. Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med tio spelare vars finter inte alls gått hem och där det hela slutar upp med att publiken får sig ett skratt.

Stjärnor vars finter blev misslyckade

Tio misslyckade finter du inte får missa

Stjärnor vars finter blev misslyckade? Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flera listor som blivit uppskattade. Allt från världens bästa spelare under 21 åråtta spelare som bråkat med Zlatan Ibrahimovic och tio tyranners favoritlag har tagits upp och samtliga har blivit väldigt populära bland våra läsare. Nedan finner ni ett axplock av listor som vi publicerat och vi rekommenderar er att ta en titt på de, efter att vi gått igenom tio misslyckade finter.

10. Danny Welbeck

38 minuter av matchen hade gått när Danny Welbeck planerade att gå på avslut. Den engelske anfallaren lyckades inte riktigt med det som han försökte och istället gick via hans klack ut över sidlinjen. Publiken började skratta och spelaren själv kunde inte göra något annat än att göra det samma.

9. Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo är van vid att göra många överstegsfinter och ta sig förbi sina motståndare, men denna gången gick det dock inte lika bra. I en match mot Atlético Madrid fumlade portugisen till det och bollen gick istället ut till inkast för motståndarlaget.

8. Richard Dunne

En Rabona är något av det svåraste man kan göra på en fotbollsplan. Spelaren som gör det måste ha självförtroende och teknik. Richard Dunne hade inte det. Han har tidigare representerat klubbar som Everton, Manchester City, Aston Villa och QPR och hade ingen tur när han skulle försöka sig på detta fixnummer.

7. Eden Hazard

Eden Hazard Chelsea FC försökte med en klack som inte riktigt gick dit den skulle. Faktum är att bollen inte gick någonstans. Efter händelsen skrattade såväl publiken som Eden Hazard själv.

6. Oleg Gusev

Oleg Gusev skulle skjuta upp bollen i planen men istället blev det något helt annat. Gusev sköt nämligen bollen rakt upp i sitt eget ansikte efter att ha fått en lätt knuff av en motståndare. Spelaren själv bad om frispark men domaren föll inte för klagomålen.

5. Zlatan Ibrahimovic är en av flera stjärnor vars finter blev misslyckade

Zlatan Ibrahimovic är utan tvekan en av de bästa spelarna rent tekniskt och hans skott är näst intill ostoppbara när han får på en fullträff. Vid detta tillfälle visade han dock inte upp det. Svensken hade inget annat val än att krama sig motståndare efter det misslyckade dribblingsförsöket.

4. Danny Welbeck (2) är en av flera stjärnor vars finter blev misslyckade

Danny Welbeck finns med på denna listan vid två tillfällen. I denna matchen mot Reading gick det inte heller som spelaren tänkt sig. Han tog emot bollen väldigt fint och skulle mer eller mindre bara avsluta, men lyckades skjuta med stödjebenet istället för foten som han hade tänkt sig.

3. Mario Balotelli

är en av flera stjärnor vars finter blev misslyckade

Under sin sejour i Manchester City gjorde Mario Balotelli sin tränare Roberto Mancini besviken vid flertalet tillfälle. Denna gången var troligen en av de värre då anfallaren fick för sig att göra en rullett när han kom i ett friläge. Efter händelsen blev Balotelli utbytt direkt då Mancini inte gillade hans attityd.

2. Cristiano Ronaldo (2) är en av flera stjärnor vars finter blev misslyckade

Likt Danny Welbeck har även Cristiano Ronaldo två platser på denna listan. Denna gången tar vi en titt på ett klipp från hans tid i Manchester United där hans överstegsfinter återigen inte riktigt gick som han ville.

1. Neymar är en av flera stjärnor vars finter blev misslyckade

Neymar i sina bästa stunder är en spelare som gör näst intill omöjliga finter och dragningar. Men här ser vi honom lura shortsen av sig själv. Detta efter att ha försökt ta sig förbi en motståndare med överstegsfinter men misslyckats rejält.

Se fler listor på Silly Season Sverige

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply