LISTA: 8 spelare som bråkat med Zlatan Ibrahimovic

LISTA: 8 spelare som bråkat med Zlatan Ibrahimovic

LISTA: Spelare som bråkat med Zlatan Ibrahimovic

Spelare som bråkat med Zlatan Ibrahimovic? Zlatan Ibrahimovic är Sveriges bästa fotbollsspelare och även en av de bästa i världen. Han är med på listan över Sveriges mest värdefulla spelare och har vunnit allt man kan på klubblagsnivå, förutom UEFA Champions League. Svensken är känd för sina fantastiska mål i både landslag och klubblag men är även känd för sina bråk och duster med motståndarna på planen. Zlatan brukar oftast vinna när det blir små bråk på planen men det finns även de gånger där motståndarna får sista ordet. Många förväntar sig säkert att denna lista skulle innehålla Zlatans bråk med Guardiola eller Zlatan bråk på träningarna, men denna gång har fokuserat oss på situationer där Zlatan har fått mothugg från motståndare på plan. Interna bråk på träningar och med tränare får bli en egen lista istället.  Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med åtta spelare och situationer där en motståndare gått emot den välbyggda anfallaren.  Vissa av situationerna är från Paris Saint-Germain medan andra är från Zlatans tidigare klubbar såsom Juventus, Inter och AC Milan. Under de senaste åren har det dock blivit mindre bråk.

Spelare som bråkat med Zlatan Ibrahimovic

Spelare som bråkat med Zlatan Ibrahimovic? Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flertalet listor som blivit väldigt uppskattade av våra läsare. Nedan finner ni ett axplock av de mest populära listorna som vi publicerat. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom åtta situationer när Zlatan blivit konfronterad.

1. Zlatans bråk med Sebastien Squillaci

Sebastien Squillaci bråk med Zlatan Ibrahimovic

Den före detta Arsenal-spelaren Sebastien Squillaci gillade inte Zlatan Ibrahimovics beteende på planen särskilt mycket och efter matchen sa Bastia-spelaren till den svenske anfallaren några väl valda ord.

– ”Du är en skithög, du är ingen stor spelare, du har inte respekt för de andra på planen, du bör visa mer respekt” sa fransmannen efter en match i Ligue 1 tidigare i år.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply