LISTA: 10 tyranners favoritlag

bet365

Lagen några av världens mest ondskefulla män håller på

Vilket fotbollslag hejade Adolf Hitler på? Vilket lag ligger Kim Jong-Un varmast om hjärtat? Det här är förmodligen den lustigaste lista vi någonsin har producerat på Silly Season Sverige, men den är ack så fascinerande. Några av världens grymmaste diktatorer genom historien har även de haft stor passion för fotbollen, precis som vem som helst annars. Här går vi igenom några världskända namn hos terrorister, diktatorer och militäriska tyranner som alla hade ett lag som de höll på lite extra. Francisco Franco hade till exempel ett lag som han höll på mer än Real Madrid.

Lista: 10 ondskefulla män och deras favoritlag

Om du vill läsa fler listor från Silly Season Sverige kan du hitta hundratals av dem på sidan. Här kan du läsa om 10 saker du inte visste om Alexis Sanchez, 10 talanger som det aldrig blev något av och de dyraste startelvorna i Premier League.

1. Osama Bin Laden – Arsenal

Osama Bin Laden höll på Arsenal

Vi startar listan med Osama Bin Laden och det lag som han höll på. Det var Arsenal som var laget som han höll kärast, då det finns uppgifter om att han var på flera av lagets matcher som tonåring när han reste till England som ung. Arsenal-fansen försökte skoja till detta genom en ramsa om Al-Qaida-terroristen som gick ”Osama, woah-oh / Osama, woah-woah-woah-woah / He’s hiding in Kabul / He loves the Arsenal”.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365