Topp 25: Sämsta Premier League-värvningarna någonsin

10. Andy Carroll

Andy Carroll

Andy Carroll spelar numera sin fotboll i West Ham, men det är inte hans prestationer i London-klubben som ger honom en plats på den här listan. Det är i stället prestationerna i Liverpool som placerar den engelske landslagsanfallaren på en tionde plats här. Carroll värvades till Liverpool för 435 miljoner kronor men mäktade bara med sex mål på 44 framträdanden.

9. Jô

Jô

Den brasilianske anfallaren  värvades till Manchester City av dåvarande manager Mark Hughes, som tyckte det var en rejäl kupp av City att lyckas värva Jô för 224 miljoner kronor. Det blev dock fullständigt fiasko för brassen i City – han mäktade bara med tre mål på 21 framträdanden innan han lånades ut till Everton sju månader senare.

8. Radamel Falcao

Radamel Falcao

Radamel Falcao ansågs vara en av världens bästa anfallare när han 2013 lämnade Atlético Madrid och gick till AS Monaco för 646 miljoner kronor. Mitt under säsongen drabbades colombianen av en svår knäskada och inför säsongen därpå lånades han ut till Manchester United. Den förre världsstjärnan gjorde bara fyra mål på 29 matcher och tvingades därför lämna. Nu är Falcao tillbaka i AS Monaco där han gör stordåd.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply