Bästa straffskyttarna i Premier League – vem är Premier Leagues bästa straffläggare?

Bästa straffskyttarna i Premier League matt le tissier

Bästa straffskyttarna i Premier League  – vem är Premier Leagues bästa straffskytt?

Vilka är de bästa straffskyttarna i Premier League? Bästa straffskytt i Premier League? Vilka är bästa straffläggare i Premier League? Har du någon gång funderat på vem som är Premier Leagues bästa straffskytt någonsin eller vem som är Premier Leagues bästa straffläggare? Om du har velat veta under en längre tid så kommer vi här och nu ge presentera en lista över bästa straffskyttarna och Premier Leagues bästa straffläggare i fotboll. Det absolut mest nervösa momentet inom fotboll är en straffläggning, man går sakta fram mot bollen medan man känner pressen och fansen på läktaren biter på naglarna. Se och spela på fotboll live =>

Bästa straffskyttarna i Premier League  - vem är Premier Leagues bästa straffskytt?

Lista med bästa straffläggare – vem är Premier Leagues bästa straffskytt?

Det finns idag väldigt många duktiga straffläggare och de avlöser varandra. Någon som gjort många straffmål under sin karriär är Bruno Fernandes samtidigt som även Erling Haaland och Jorginho har väldigt hög procent.

Samtidigt finns andra straffläggare som är kända för sina otroliga straffmissar, men det lämnar vi nu då vi ska fokusera oss på de straffskyttar som är kända för att vara målspecialister från straffpunkten genom fotbollshistorien. Med det sagt vill vi presentera listan över de bästa straffskyttarna i Premier League någonsin. Se och spela på fotboll live =>

Topp 8 bästa straffläggarna – här Premier Leagues bästa straffläggare!

Tidigare har vi publicerat listor om bland annat Europas bästa straffskyttar och de sämsta straffskyttarna i Premier League samt världens bästa straffskyttar. Om du inte läst dessa rekommenderar vi dig att göra det efter du tittat igenom listan över de tio bästa straffläggarna i Premier League någonsin. Nästa utmaning är att försöka ta reda på vem som allsvenskans bästa straffskytt. Låt oss nu ta en titt på vilka spelare som är bäst på straffskytte i Premier League. Här är vår lista med de bästa straffläggarna. Listan inkluderar bara de som slagit minst tio straffar och siffrorna är hämtade från Opta. Se och spela på fotboll live =>

8. Thierry Henry är en av de bästa straffskyttarna i Premier League

På åttond plats hittar vi Thierry Henry som är en av Premier Leagues bästa straffskyttar. Henry, den franske Arsenal-legendaren, var en väldigt säker straffskytt i Premier League då han satte 23 av sina 25 straffar (92%).

7. Ivan Toney är en av Premier Leagues bästa straffläggare

På sjunde plats över listan med bästa straffskyttarna i Premier League är Ivan Toney som under 2023 blev avstängd från all fotboll efter att ha brutit mot bettingreglerna i England. Men Brentford-stjärnan brukar vara säkerheten själv från elva meter. Han har satt 11 av 12 straffar (92%).

Bästa straffskyttarna i Premier League - vem är Premier Leagues bästa straffläggare?

6. Callum Wilson är en av de bästa straffskyttarna i Premier League

Newcastle-anfallaren anses vara en av Premier Leagues bästa straffskyttar och är välkänd för sina straffmål som oftast gör målvakten chanslösCallum Wilson konkurrerar med Alexander Isak i anfallet och har satt 16 av 17 straffar (94%).

5. James Beattie är en av Premier Leagues bästa straffläggare

På femte plats hittar vi James Beattie som spelade för Southampton och Everton under sin tid i Premier League och satte 16 av 17 straffar (94%).

4. Julian Dicks är en av Premier Leagues bästa straffskyttar

På sjätte plats hittar vi Julian Dicks som satte 15 av 16 straffar (94%) i Premier League. Dicks gick ofta på kraft på sina straffar vilket syns i det här klippet och det gick nästan alltid hem.

Bästa straffskyttarna i Premier League - vilka är de bästa straffläggarna i PL?

3. Danny Murphy är en av Premier Leagues bästa straffläggare

Vi har nu kommit in på topp 3 över topp 8 bästa straffskyttarna i Premier League och som trea hittar vi Danny Murphy. Den före detta Liverpool och Fulham-spelaren satte 18 av 19 straffar (95%).

2. Matt Le Tissier är Premier Leagues näst bästa straffskytt

Matt Le Tissier världens bästa straffskytt fotboll

Foto: Bildbyrån

Det är ingen tvekan om att den före detta Southampton-spelaren är en av Premier Leagues bästa straffskytt genom tidernaPremier League-stjärnan anses vara en av de största spelarna någonsin i den engelska ligan och öste in mål i den rödvita tröjan. Från straffpunkten hade han en otrolig målstatistik och satte 25 av 26 straffar (96%).

1. Yaya Touré är Premier Leagues bästa straffskytt

På förstaplatsen hittar vi den förre Manchester City-spelaren Yaya Touré som satte 11 av 11 straffar i Premier League vilket ger honom ett 100-procentigt facit från elva meter. Därmed toppar han vår lista över Premier Leagues bästa straffskyttar. Se och spela på fotboll live =>

Fler listor på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply