Zlatan är bäst i Europa på straffar

Zlatan är bäst på straffar i Europa

Europas bästa straffskytt – Zlatan är bäst i Europa på straffar!

Vilka är Europas bästa straffskyttar? Vem är den bäste straffskytten i Europa? Zlatan är bäst i Europa på straffar. Både Lionel Messi och Cristiano Ronaldo får se sig slagna av Zlatan. Cristiano Ronaldo har slagit överlägset flest straffar i Europa de senaste tio åren. Men han är procentuellt sett inte den bästa. Det är Zlatan Ibrahimovic som toppar den listan. Se och spela på fotboll live =>

Europas bästa straffskytt - Zlatan är bäst i Europa på straffar!

Europas bästa straffskytt – Zlatan är Europas bästa straffskytt!

Lionel Messi och Cristiano Ronaldo är troligtvis de två absolut bästa spelarna i världen på det allra mesta. Superstjärnorna gör mål nästan när de vill och krossar alla i den kolumnen. Men duon är faktiskt inte bäst på en viktig sak för en målskytt i världsklass och det är straffskytte. Där toppar nämligen en viss Zlatan Ibrahimovic listan.

Det är den franska tidningen L’Equipe som har tagit fram statistik från de fem största ligorna de tio senaste åren. Det handlar om vilka spelare som har gjort procentuellt flest mål från straffpunkten. Man måste ha slagit minst 20 straffar för att kvalificera sig för listan. Vissa namn kan man räkna ut och andra namn kan vara betydligt mer svårgissade.

Zlatan toppar listan över Europas bästa straffskyttar

1. Zlatan Ibrahimovic, 89,8% (44 mål på 49 straffar)
2. Cristiano Ronaldo, 89,2% (58/65)
3. Sejad Salihovic, 87,5% (28/32)
4. Apoño, 87% (20/23)
5. Leo Messi, 86,4% (38/44)
6. Rafael van der Vaart% 85,7 (18/21)
6. David Villa, 85,7% (18/21)
8. Diego Milito, 83,8% (31/37)
9. Steven Gerrard, 82,9% (39/35)
10. Frank Lampard, 82,1% (32/39)

Europas bästa straffskyttar någonsin

Vem är Europas bästa straffskytt ifall man tittar på statistiken på ett längre perspektiv än tio år? Kan det vara Zlatan här också? Se vår lista över Europas bästa straffskyttar som vi upprättade i våras så får du svaret.

Världens bästa straffskyttar någonsin

Vem är världens bästa straffskytt? Hur står sig Zlatan i förhållande till övriga världen? Se listan över de bästa straffskyttarna i världen så får du reda på det. Se och spela på fotboll live =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365