LISTA: Bästa, sämsta eller värsta filmningarna i fotboll?

bet365
värsta filmningarna i fotboll

Värsta filmningarna i fotboll – världens värsta filmning i fotboll någonsin?

Vilka är de värsta filmningarna i fotboll? Vilka är de bästa fotbolls filmningarna i världen? Vilka är de sämsta och värsta fotbolls filmningarna i världen? Vilken är den bästa fotbolls filmningen på sätt att det är den värsta och sämsta fotbolls filmning du någonsin sett? Under fotbollens historia har vi sett många försök till att få med sig domslut, inte minst genom filmningar. Se och spela på fotboll live =>

Värsta filmningarna i fotboll - sämsta/bästa fotbolls filmningar?

Världens värsta filmningarna i fotboll

Ganska ofta får vi se fotbolls filmningar som ger sporten ett dåligt namn. Givetvis är vissa filmningar värre än andra och de värsta fotbolls filmningarna är för det mesta skrattretande. Snart så ska du få se världens sämsta filmning fotboll. Därav har vi på Silly Season Sverige nu satt ihop en lista med de fem värsta filmningar som en spelare någon gjort på en fotbollsplan. Se och spela på fotboll live =>

Vår  lista över världens mest löjliga filmningar innehåller både aktiva spelare, pensionerade spelare och tränare. Vilken som är bäst eller värst får du snart se! Tidigare har vi bland annat gjort listor om de tio snabbaste målen någonsinde 20 bästa spelarna vars kontrakt går ut nästa sommar och de fem bästa upphämtningarna i Champions League. Listor som ni gärna får kolla in efter att vi tagit en titt på de fem bästa eller värsta filmningarna någonsin, häng med! Se och spela på fotboll live =>

5. Arjen Robben – Bayern München

Arjen Robben är en av de spelare som ligger högt upp på listan med spelare som filmar. Holländaren har stått flera filmningar som gynnat honom och hans lag. Bland annat filmningen i 2004 års världsmästerskap där holländaren fick en straff med sig i slutminuterna mot Mexiko som i slutändan gjorde att Holland gick vidare i turneringen. Den filmningen är en Arjen Robbens värsta och sämsta filmningar.

4. Norbert Meier – Duisburg

MSV Duisburgs tränare Norbert Meier stod tillsammans med Albert Streit för en show i den tyska ligan. Duon rök ihop vid sidlinjen och det hela skulle föreställa en skallning där båda två föll till marken. Händelsen är otroligt skrattretande och kommer inte att glömmas av fansen och tv-tittarna i första hand.

3. Rivaldo – FC Barcelona

I VM 2002 stod Rivaldo för en otroligt löjlig filmning ute vid hörnflaggan. Många fotbollsälskare ställer sig fortfarande frågan om vad han egentligen höll på med när han la sig ned och vred sig av smärta efter att ha fått bollen på sig. Tillsammans med nästa spelare på listan måste de båda vara de två bästa skådespelarna som funnits på en fotbollsplan, helt otroligt. Den filmningen är en Rivaldos värsta och sämsta filmningar som lär hänga som en börda på hans axlar resten av hans liv.

2. Sergio Busquets – FC Barcelona

Sergio Busquets är näst intill självskriven på listan över de värsta filmningarna någonsin. Vem kommer inte ihåg FC Barcelonas match mot Inter för fem år när han överdrev i situationen med Thiago Motta vilket fick brasilianaren utvisad?

Busquets bjöd då högklassigt skådespeleri när han rullade runt på Camp Nous gräsmatta, samtidigt som han smyg mot domaren för att se om Motta fick rött kort.

1. Pepe – Real Madrid

Kan detta vara världens värsta filmning? Ja, denna är nog den värsta filmningen i fotboll. Den är samtidigt världens sämsta filmning fotboll. Ibland undrar man om domaren verkligen skulle gå på en filmning som denna. Pepes skådespeleri i matchen mot Atlético Madrid i mars 2014 är något utöver det vanliga och det ska nog krävas ett extremt felaktigt domslut om spelaren skulle få Diego Godín i motståndarlaget utvisad.

Fler listor på Silly Season Sverige

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply