LISTA: Premier Leagues bästa målskyttar genom tiderna

Premier Leagues bästa målskyttar genom tiderna

Premier League bästa målskyttar – vem är Premier League bästa målskytt genom tiderna?

Premier League bästa målskytt genom tiderna? Vem är den bästa målskytten i Premier League genom tiderna? Vilka är Premier Leagues bästa målskyttar genom tiderna? Visst hade varit kul att se alla mål från Premier League eller i vart fall att få reda på vilka spelare som är Premier League bästa målskytt genom tiderna. Premier League bästa målskyttar är inga obekanta ansikten utan utgör i de flesta fall spelare som är aktiva eller varit aktiva i närtid. Så vem tror du är Premier League bästa målskytt och kan titulera sig Premier League bästa målskytt genom tiderna? Se och spela på fotboll live =>

Premier League bästa målskyttar - vem är Premier League bästa målskytt genom tiderna?

Premier League bästa målskytt genom tiderna? Lista Premier Leagues bästa målskyttar!

Vem har gjort flest mål i Premier League? Premier League bästa målskytt genom tiderna? Under många år har Premier League producerat och haft extremt bra anfallare och mittfältare som varit enastående genom hela sin karriär.  Detta är något som tydligt syns när man av Premier League målgörare och där målskyttarna har dundrat in många mål.

Premier League bästa målskyttar? Listan som du väntat på är äntligen här då vi med hjälp av officiella källor såsom Premierleague.com sammanställt denna lista som utgör Premier League bästa målskytt genom tiderna. Här nedan listar vi de bästa målskyttarna i Premier League genom tiderna! Se och spela på fotboll live =>

Premier League bästa målskytt genom tiderna? Lista Premier Leagues bästa målskyttar!

10. Michael Owen – 150 mål

Premier Leagues bästa målskyttar genom tiderna

Foto: bildbyrån

Antal mål150 Premier LeagueklubbarLiverpool, Newcastle, Manchester United & Stock City

Michael Owen var utan tvekan en av de bästa engelska anfallarna i världen. Han spelade för totalt fyra klubbar i den engelska ligan och lyckades göra 150 Premier League-mål vilket gör att han ligger på plats nummer sju över Premier Leaguebästa målskyttar någonsin. Se och spela på fotboll live =>

Michael Owen har även spelat för Real Madrid La Liga.

9. Jermain Defoe

Antal mål: 162 Premier League-klubbar: Charlton Athletic, West Ham United, Tottenham Hotspur, Portsmouth, Sunderland, Bournemouth

Legendaren Jermain Defoe hittar vi på nionde plats då han gjort 162 mål under sin tid i den engelska högstaligan.

8. Robbie Fowler

Antal mål163 Premier Leagueklubbar: Liverpool, Leeds United & Manchester City

Robbie Folwer är utan tvekan en av de absolut bästa anfallarna Liverpool haft de senaste åren. Totalt lyckades han göra 163 mål i Premier League i de tre klubbar han spelade för under sin karriär, varav 128 av målen gjordes för Liverpool FC.

7. Thiery Henry – 175 mål

Antal mål: 175 Premier League-klubbar: Arsenal FC

Thierry Henry är Arsenals oersättliga anfallare och är en av de bästa i Premier Leagues historia att någonsin att beträda en engelsk fotbollsplan. Han ligger på femte plats på listan med 175 mål. Thierry Henry är den ende utländske spelare som gjort flest mål för en och samma klubb i Premier League.

6. Frank Lampard – 176 mål

Antal mål176 Premier LeagueklubbarWest Ham, Chelsea & Manchester City

Det är inte ofta man ser en mittfältare på den här typen av listor, men Frank Lampard har gjort 176 mål som mittfältare i Premier League vilket gör att han hamnar på en fjärdeplats på vår lista. För tillfället är Lampard på lån från MLS-klubben New York City FC till Manchester City.

5. Sergio Agüero – 184 mål

Premier Leagues bästa målskyttar genom tiderna

Antal mål184 Premier League-klubbarManchester City

Argentinaren kom till Manchester City under sommaren 2011 efter fina år i Atlético Madrid. Det blev succé direkt med mål i debuten och Agüero är en av de mest ikoniska spelarna i Manchester Citys historia.

SE ÄVEN: Rikaste klubbarna i Premier League

SE ÄVEN: Lista: Bäst betalda spelarna i Premier League

4. Andrew Cole – 187 mål

Antal mål187 Premier League-klubbarNewcastle United, Manchester United, Blackburn Rovers, Fulham, Manchester City & Portsmouth

Nummer fyra på listan över Premier Leagues bästa målskyttar genom tiderna  är ingen mindre än Andrew Cole, mer känd som Andy Cole. Den före detta United-anfallaren var en del av laget som vann trippeln säsongen 1998/1999 och var en av lagets huvudfigurer under denna tid. Andrew Cole har spelat i sex klubbar och gjorde totalt 187 mål under sin karriär.

3. Wayne Rooney – 185 mål

Antal mål: 208 Premier League-klubbarEverton & Manchester United

Wayne Rooney ligger på tredje plats på listan över Premier Leagues bästa målskyttar någonsin med 185 mål på sitt konto. För tillfället spelar han i Manchester United och i Englands landslag.

Premier League bästa målskytt genom tiderna

2. Harry Kane – 213

Antal mål: 213 Premier League-klubbar: Tottenham Hotspur

På andra plats hittar vi Harry Kane då han gjorde 213 mål under sin tid i Premier League. Samtliga mål kom för Tottenham och det återstår att se om han kommer göra fler i framtiden.

1. Alan Shearer – 260 mål

Premier Leagues bästa målskyttar genom tiderna

Antal mål: 260 Premier League-klubbar: Blackburn Rovers & Newcastle

Premier League bästa målskytt genom tiderna? Alan Shearer är Premier Leagues bästa målgörare genom tiderna och är den som utan tvekan gjort flest mål i Premier Leagues historia.

Hans 260 mål gör att han ligger på första plats på listan över Premier League bästa målskytt genom tidernaAlan Shearer har 73 mål tillgodo ner till Andrew Cole som befinner sig andra plats så det lär nog dröja ett tag innan någon kan ta titeln ifrån honom.

I och med att Alan Shearer endast spelade i två klubbar är han en av de mest trogna anfallarna i Premier League. Han var den första spelaren att göra 100 Premier League-mål och är den enda spelaren som gjort över 100 mål för två klubbar.

Se även listan med bästa straffskyttarna fotboll och de snabbaste målen i Premier League någonsin Se och spela på fotboll live =>

Premier League bästa målskytt genom tiderna

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply