LISTA: Snyggaste målet i Premier League någonsin

Snyggaste målet i Premier League någonsin

Snyggaste målet i Premier League genom tiderna – vem har gjort Premier Leagues snyggaste mål genom tiderna?

Snyggaste målet i Premier League någonsin? Vilka är det snyggaste eller de vackraste målen i Premier League genom tiderna? Snygga och vackra anfall, klackar, alla möjliga varianter av konstsparkar och självklart också en hel del makalösa skott. Silly Season Sverige har rankat de tio vackraste målen genom tiderna. 

Vissa föredrar långskott, andra gillar långa anfall och en del tycker de snyggaste målen oftast är konstsparkar. Av den anledningen är det självklart alltid svårt att ranka vilka mål som faktiskt är snyggast.

Silly Season Sverige har i alla fall gjort ett försök och har denna gången valt att fokusera på vilka som gjort Premier Leagues läckraste den gångna säsongen. En lista som inte helt oväntat innehåller en salig blandning av olika typer av mål. SE OCH SPELA PÅ FOTBOLL =>

Snyggaste målet i Premier League genom tiderna - vem har gjort Premier Leagues snyggaste mål genom tiderna? 

Premier Leagues vackraste mål – vem har gjort Premier Leagues snyggaste målet genom tiderna?

När ni gått igenom listan får ni gärna kika på några av våra andra listor som rör Premier League. Till exempel den med de äldsta målskyttarna i Premier League och Premier Leagues bästa målskyttar genom tiderna är några listor som vi rekommenderar varmt. Trevlig läsning!

10. Dennis Bergkamp har gjort ett av de snyggaste målen i Premier Leagues historia mot Newcastle (2 mars, 2002)

Vi inleder listan med Dennis Bergkamps pirouette i matchen mot Newcastle. Ett av de mer ikoniska målen i Premier League som många kommer ihåg.

9. Thierry Henry gjorde mål mot Manchester United och detta anses vara ett av de snyggaste målen i Premier League genom tiderna (1 oktober, 2000)

Vem kommer inte ihåg detta målet? Oavsett om man såg det i direktsändning eller vid ett senare tillfälle är det ett mål som satt sig på minnet hos många. Arsenal-anfallaren fick till denna drömträff i ett stormöte med Manchester United och det är bara att lyfta på hatten.

8. David Beckham gjorde mål mot Wimbledon och detta anses vara ett av de vackraste målen i Premier League någonsin (17 augusti, 1996)

Ett av David Beckhams mer ikoniska mål hittar vi på plats nummer åtta. Ett riktigt Beckham-mål där kraft, precision och finess.

7. Dalian Atkinson satte ett av de vackraste målen i Premier League mot Wimbledon (3 oktober, 1992)

Sjua på listan hittar vi Dalin Atkinson med sin soloraid mot Wimbledon. Dribblingarna, steget och den kyliga chippen över målvakten genom målet en välförtjänt plats på denna lista.

6. Paul Scholes har gjort ett av de vackraste målen i Premier League mot Bradford (25 mars, 2000)

Legendaren Paul Scholes och hans volleymål mot Bradford hittar vi på plats nummer sex på listan över snyggaste målet i Premier League någonsin. Avslutar var i David Beckham-stil precis som att han bestämt bollbanan.

Premier Leagues vackraste mål - vem har gjort Premier Leagues snyggaste målet genom tiderna? 

5. Matt Le Tissier har gjort ett av de snyggaste målen i Premier League mot Newcastle (24 oktober, 1993)

Matt Le Tissiers mål mot Newcastle United är ett av de vackraste målen i Premier League någonsin

Bollkänslan, tekniken, kylan och avslutet. Allt är perfektion när det kommer till Matt Le Tissier och hans mål mot Newcastle United. Detta mästerverk kan ses om och om igen.

4. Tony Yeboah har gjort det fjärde snyggaste målet i Premier League mot Liverpool (21 augusti, 1995)

Tony Yeboahs mål mot Liverpool är ett av de snyggaste målen i Premier League någonsin

Hur ska ett långskott se ut? Jo, så här. Tony Yeboahs otroliga träff mot Liverpool är ett av de finaste mästerverken som skapats i Premier League och har en självklar plats på denna lista.

3. Pajtim Kasami har gjort det tredje snyggaste målet i Premier League mot Crystal Palace (21 oktober, 2013)

Pajtim Kasamis mål mot Fulham är det tredje snyggaste målet i Premier League någonsin

På tredje plats hittar vi detta mål i matchen mellan Crystal Palace och Fulham där Pajtim Kasami fick för sig att göra detta konstmål. Hans fullträff har letat sig in på plats nummer tre på listan.

2. Paolo Di Canio har gjort det näst snyggaste målet i Premier League mot Wimbledon (26 mars, 2000)

Paolo Di Canios mål mot Wimbledon är det näst snyggaste målet i Premier League någonsin

På andra plats på listan hittar vi denna volley från Paolo Di Canio för West Ham i en match mot Wimbledon. Klassas av flera som det snyggaste målet i Premier Leagues historia men för oss landar det på andra plats.

1. Wayne Rooney har gjort det snyggaste målet i Premier League mot Manchester City (12 februari, 2011)

Wayne Rooneys mål mot Manchester City är det snyggaste målet i Premier League genom tiderna

Detta otroliga mål gjorde Wayne Rooney i ett Manchesterderby. Allt från spelet innan till inlägget och avslutet är otrolig klass. Målet betydde 2-1 till United som även blev slutresultatet. Detta är det snyggaste målet i Premier League genom tiderna, enligt oss på Silly Season Sverige.

Snyggaste målet i Premier League någonsin

Bonus: Oliver Giroud har gjort 200-talets snyggaste målet i Premier League motCrystal Palace (1 januari, 2017)

Oliver Girouds mål mot Crystal Palace är det snyggaste målet i Premier League under 2000-talet

Kanske ett av 2000-talets vackraste mål. Förmodligen hade bara anfallet gett målet en plats på listan, när Oliver Giroud dessutom avslutar med en skorpionspark som går ribba in. Fick priset som årets mål på FIFA Puskas Awards 2017.

Andra listor på Silly Season Sverige:

Innehållsförteckning

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365