bet365

Lista: Sju stjärnor som ratades i Premier League och nu skiner i Europa

bet365

Lista Sju stjärnor som ratades i Premier League och nu skiner i Europa

Sju stjärnor som visar Premier League vart skåpet skall stå

Under åren som har gått är det många stjärnor som har lyckats göra sig ett namn i den europeiska toppligan Premier League, och i England är många stjärnor födda. Men inte alla lyckats med att slå igenom i Premier League, vare sig de var kända redan innan och floppade eller helt okända och inte kunde etablera sig, och tvingas att flytta bort från ligan.De har dock inte behövt vara dåliga för det, utan kan istället visa sig slå igenom i en annan liga.

Sju stjärnor som dissades i Premier League men nu slår igenom stort i Europa

Inte alla är menade för att spela i Premier League, och här har vi listat sju spelare som inte gjorde bra ifrån sig i PL men som sedan har visat sig vara stjärnor ute i övriga Europa. Innan vi djupdyker ner, vill vi bara passa på att tipsa om en del av våra andra populära listor.

7. Anthony Modeste

Lista Sju stjärnor som ratades i Premier League och nu skiner i Europa

Modeste anlände till Blackburn på lån 2012 men lyckades inte med att imponera på någon, med 0 mål på 9 matcher i den engelska högstaligan. Numera spelar han i FC Köln och den här säsongen har han varit en riktig måltjuv, och enbart Robert Lewandowski och Pierre-Emerick Aubameyang har lyckats göra fler mål än Modestes 19.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply