LISTA: Tio saker du inte visste om Ronaldinho

LISTA: Tio saker du inte visste om Ronaldinho

10 fascinerande fakta om Ronaldinho

10 saker du inte visste om Ronaldinho? Vem är Ronaldinho? Vad vet du om honom? Många fick upp ögonen för brasilianaren när han skrev på för FC Barcelona och visade upp sin bästa sida och bland annat vann La Liga två gånger. Brasilianaren stod för många otroliga mål på Camp Nou och och vann väldigt många individuella priser. Vi har sett mycket av spelaren på planen och vad han kan åstadkomma där, men vad vet vi egentligen om personen Ronaldinho.

Både under och efter fotbollskarriären har vi läst mycket om spelaren. Allt från fina mål och titlar till galna fester och pengaproblem. Vi har dock tagit fram positiva och roliga saker som har med spelaren att göra. Det finns väldigt mycket info om Ronaldinho. Vi har valt att ta fram tio saker du troligen inte visste om brassen.

10 saker du inte visste om Ronaldinho

Saker du inte visste om Ronaldinho? Tidigare har vi gjort liknande listor om andra spelare och personligheter inom fotboll. På Silly Season Sverige finns en mängd listor för den som vill bredda sin allmänbildning eller sina nördkunskaper inom fotbollen. Du kan till exempel läsa 10 saker du inte visste om Jürgen Klopp, 10 konstiga skador, tio saker du inte visste om Lionel Messi, 10 roliga fakta om Janne Andersson, 10 saker du inte visste om Robert Lewandowski och 8 saker du inte visste om Sergio Agüero ifall du vill briljera lite. Här är 10 fakta om Ronaldinho du bör känna till.

1. Eget kondommärke

LISTA- Tio saker du inte visste om Ronaldinho

Ronaldinho har ett eget kondommärke hemma i Brasilien. ’Sex Free’ heter det och frågan är hur försäljningssiffrorna ser ut. Paketet kommer med spelarens autograf. Är du ute efter Ronaldinhos autograf men inte får tag på den kan du alltid köpa ett paket kondomer. Du måste dock åka till Brasilien för att göra det.

2. Bilsamling

Precis som många andra fotbollsstjärnor är bilar något speciellt. De största stjärnorna byter bilar som vissa byter underkläder och detta är fallet hos Ronaldinho. Under sin storhetstid var Ronaldinho en av de bäst betalda fotbollsspelarna i världen. Självklart sparade brasilianaren inte pengarna utan gick ständigt och köpte nya bilar till sitt garage. Hummer, Audi och Porsche är endast några av bilarna som superstjärnan ägt. Jämför gärna hans bilsamling med Zlatans bilar, Messis bilar och Ronaldos bilar.

3. Familjeaffärer

Det är inte bara Ronaldinho själv som har njutit av framgångarna. Ronaldinhos bror är nämligen agent för spelaren samtidigt som systern agerar PR-agent.

Se även våra faktalistor om andra spelare och tränare:

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply