Cristiano Ronaldos bilar 2021!

Cristiano Ronaldos bilar - se Ronaldos nya bil

Cristiano Ronaldo bilar

Cristiano Ronaldo bilar? Vilka bilar har Ronaldo? Hur många bilar har Cristiano Ronaldo? Intresserad av Cristianos bilar i garaget eller Cristiano Ronaldo bilar? Cristianos nya bil är varje mans drömbil och inte bara Cristianos drömbil.

Vilken är Ronaldos snyggaste bil? Vilken är Ronaldos dyraste bil? Ronaldos bilsamling innehåller både snygga och dyra bilar. För inte alls längesedan köpte han sig två av de häftigaste bilarna som finns i hans garage. Rolls Royce Ghost och Bugatti Chiron som är två otroliga bilar. De båda håller otrolig klass men superstjärnan gillar även sportiga bilar.  Ronaldos sportbilar är bland annat FerrariLamborghini och McLaren.

Cristianos nya bil kostar drygt 25 miljoner kronor

Vilken bil kör Cristiano 2021? Det är ingen hemlighet att portugisen älskar bilar. Det är inte allt för sällan han köper hem ett nytt vrålåk. Det senaste på listan är Bugatti Chiron som är en av de dyraste bilarna i världen.

Portugisen uppges ha betalt 2,5 miljoner euro (drygt 25 miljoner euro) för bilen. Prislappen är nog inga problem för Cristiano som är en av världens bäst betalda fotbollsspelare och en av världens rikaste fotbollsspelare och sedan är Cristianos lön skapligt hög för att täcka den dyra försäkringspremien.

Cristiano Ronaldo bilar

Cristianos nya bil har 1500 hästkrafter

Cristianos gråa Bugatti Chiron är ett otroligt monster. Det är en av de absolut snabbaste bilarna som finns på marknaden och gör 0-100 på drygt 2,3 sekunder. Topphastighet på detta monster är  420 kilometer i timmen. Ett riktigt vrålåk. Denna bil är något alldeles extra och det är även Ronaldos dyraste bil.

Vilken bil kör Cristiano 2021?

Vilken bil kör Ronaldo 2021? Cristiano Ronaldo använder sig dagligen av flertalet olika bilar. Hans favorit är självklart Bugatti Chiron men det finns även ett par andra som man ofta ser honom med. Bland annat Range Rover och Rolls Royce Ghost.

Ronaldos bilsamling av lyx- och sportbilar

Hur många bilar har Ronaldo? Det är oklart hur många. Men varje år köper Cristiano Ronaldo bilar för otroliga summor och i dagsläget har han runt 10 stycken. Totalt har Ronaldo bilar för drygt 60 miljoner kronor i sitt garage och det är en blandning mellan stil och sport.

Ferrari LaFerrari, Bugatti Veyron Super SportLamborghini Aventador och Ferrari 599 GTO är endast några av de och vi kommer nu gå igenom samtliga bilar som superstjärnan har.

Cristiano Ronaldo Lamborghini Aventador

Cristiano Ronaldo Lamborghini Aventador

Motor: V12
Maxhastighet: 350 km/h
Acceleration 0-100 km/h 2,8 sekunder

Detta är en av de mest använda bilarna av Cristiano Ronaldo 2018. Han har även haft tidigare modeller av bilen. Detta är dock den senaste. Prislappen ligger på drygt 3,5 miljoner kronor.

Cristiano Ronaldo Roll Royce Ghost

Cristiano Ronaldos Roll Royce Ghost

Motor: V12
Maxhastighet: 266 km/h
Acceleration 0-100 km/h 4,8 sekunder

Sportbilar i all ära. Men något som är otroligt snyggt är en bil med klass och stil som denna vitgråa Rolls Royce Ghost. Priset på en sån här bil i Sverige ligger på runt 2,5 miljoner kronor för den som vill och kan köpa den.

Cristiano Ronaldo Ferrari F12 Tour de France

Cristiano Ronaldo F12 Tour de France

Motor: V8
Maxhastighet: 395+ km/h
Acceleration 0-100 km/h 2,9 sekunder

Denna tillsammans med Bugatti Chiron är de senaste två bilarna som den portugisiska stjärnan unnat sig. Denna bil går på över 3,5 miljoner kronor.

Cristiano Ronaldo Bugatti Veyron

Cristiano Ronaldo Bugatti Veyron

Motor: V16
Maxhastighet: 407 km/h
Acceleration 0-100 km/h 2,46 sekunder

När Bugatti Veyron kom ut var det världens snabbaste bil. Den må inte längre vara den snabbaste bilen i världen längre, men bara att titta på bilen ger en en känsla av en stilig, snabb och lyxig sportbil.

Cristiano Ronaldo Maserati GranCabrio

Cristiano Ronaldo Maserati GranCabrio

Motor: V8
Maxhastighet: 288 km/h
Acceleration 0-100 km/h 4,9 sekunder

Detta monster går på runt 1.5 miljoner kronor för den som vill köpa sig en likadan.

Cristiano Ronaldo Mercedes S65 AMG

Cristiano Ronaldo Mercedes S65 AMG

Motor: V12
Maxhastighet: 288 km/h
Acceleration 0-100 km/h 4,2 sekunder

Med en prislapp på drygt 2,4 miljoner kronor är detta en av favoriterna för Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo Porsche 911 Turbo S

Cristiano Ronaldo Porsche 911 Turbo S

Motor: V12
Maxhastighet: 347 km/h
Acceleration 0-100 km/h 2,9 sekunder

Denna specialversion av modellen kommer inte i många exemplar. Den som är sugen på att köpa en får lägga fram drygt 2,3 miljoner kronor.

Cristiano Ronaldo Ferrari 599 GTO

Cristiano Ronaldo Ferrari 599 GTO

Motor: V12
Maxhastighet: 335 km/h
Acceleration 0-100 km/h 3,35 sekunder

Många förknippar Ferrari med en röd bil. Ronaldo har dock valt att köpa en vit och detta är ett riktigt monster även denna. Med en V12 under huven klarar den 3,35 sekunder.

Cristiano Ronaldo Bugatti Chiron

Cristiano Ronaldo bilar

Motor: V12
Maxhastighet: 335 km/h
Acceleration 0-100 km/h 2,5 sekunder

Som vi tidigare nämnt är detta det senaste tillskottet i samlingen. Det är även den dyraste som Cristiano Ronaldo har i sitt garage. Prislappen på denna skönhet ligger på 25 miljoner kronor. Mer info finns på Bugattis hemsida.

Se även andra stjärnors bilsamlingar

1 Comment

  1. AleWi

    23 februari, 2016 at 11:19

    Det är möjligt att en 599 GTO kostade 3 miljoner när den var ny. Vill man köpa en nu så får man lägga upp minst det dubbla. Det finns en till salu i Sverige, den kostar 7,3 miljoner.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply