LISTA: 8 saker du inte visste om Sergio Agüero

Sergio Agüero – 8 saker du inte kände till om superstjärnan

Är du ett fan av Manchester City, eller diggar du bara klubbens stora stjärna Sergio Agüero? Målmaskinen kanske har fångat ditt intresse i Argentinas landslag? I vilket fall som helst är anfallaren en spelare som ofta kommer på tal när man pratar om fotboll, och då skadar det inte med onödiga men roliga fakta om skyttekungen. Argentinaren spelade i Atlético Madrid mellan åren 2006-2011, innan han gick till Manchester City som han har gjort 108 mål för på 164 matcher. Förra säsongen vann han skytteligan i Premier League med sina 26 fullträffar. Saker som att Diego Maradona har varit hans svärfar är saker många vet, men det finns mycket intressanta saker om Agüero som inte lika många känner till.

8 intressanta fakta om argentinska stjärnan

10 saker du inte visste om Alexis Sanchez, 5 dyraste östeuropeiska spelarna någonsin och 5 saker du inte visste om Cristiano Ronaldo är tre populära listor på Silly Season Sverige. De kan man ta en titt på efter att du kikat in 10 saker du inte visste om Sergio Agüero.

1) Upptäcktes av en journalist

Pg-4s-sergio

När Agüero var liten upptäcktes han av den argentinske journalisten Eduardo Gonzalez. ”Det var omöjligt att inte se hur bra han var”, har Gonzalez sagt till Daily Mail i efterhand.

Gonzalez tipsade Independiente om att värva honom, och klubben var förnuftiga nog att lyssna. Anfallaren flög genom ungdomslagen och debuterade i tidig ålder för A-laget.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply