Zlatans bilar: Ferrari Purosangue, Portofino, Laferrari, Enzo & Porsche 918 Spyder!

Uppgifter: Milan vill ersätta Zlatan med Divock Origi

Zlatans bilar? Zlatans Ibrahimovic nya bil blev en Ferrari Purosangue!

Zlatans nya bil? Zlatans bilar? Vad kör Zlatan för bil? Vilka bilar äger Zlatan Ibrahimovic? Vad har Zlatan för bil detta år? Ferrari Purosangue, Ferrari Portofino, Ferrari Enzo och Porsche 918 Spyder är tre av Zlatans bilar. Det är dessa sportbilar som Zlatan kört runt i sistone och har i sin bilpark. Se & spela på fotboll live =>

För dig som är intresserad av Zlatans nya bil Ferrari Purosangue eller Zlatans bilpark så har du kommit rätt. Här går vi igenom alla  Zlatans bilar i garaget. Till att börja med så kan vi säga att  Zlatan Ibrahimovics nya bil Ferrari Purosangue är varje mans drömbil och inte bara Zlatans drömbil.

Zlatans nya bil 2023

Vad har Zlatan för bil? Här är Zlatans nya bil – Ferrari Purosangue!

Vad kör Zlatan för bil? Zlatan Ibrahimovic ska i oktober 2018 ha köpt en ny bil en Ferrari Purosangue. Vanligtvis förknippas Ferrari-bilar med en röd färg då det är den klassiska Ferrari-färgen, men Zlatans bil sticker ut och det blev en silvrig färg istället för den traditionella röda färgen. Det är oklart exakt vilka bilar som svensken har nu när han lagt fotbollsskorna. Det går dock inte att sticka under stol med att man har en gedigen samling av otroliga bilar och då det finns pengar på banken finns ingen anledning till att göra sig av med någon bil.

Zlatan har redan haft en röd Ferrari Enzo och en gul Ferrari Laferrari så varför inte prova något nytt. Zlatans nya bil är det senaste tillskottet bland Zlatans sportbilar och denna gång blev det en Ferrari Purosangue.

Vad har Zlatan för bil? Här är Zlatans nya bil

foto: ferrari.com

Zlatan ny bil pris? Zlatans nya bil kostar 2,2 miljoner kronor

Zlatan Ibrahimovic nya bil är en silvrig Ferrari Portofino som går loss på 250 000 dollar, 2,2 miljoner kronor. Zlatan betalade kontant för värstingbilen och enligt uppgift är det Ferrari i Beverly Hills i Los Angeles som har sålt Ferrarin till Zlatan. Prislappen är nog inga problem för Zlatan som är en av världens bäst betalda fotbollsspelare och en av världens rikaste fotbollsspelare och sedan är Zlatans lön skapligt hög för att täcka den dyra försäkringspremien.

Zlatans nya bil har 600 hästkrafter

Zlatans silvriga Ferrari Portofino har 600 hästkrafter och är en ersättare till Ferrari California.

Zlatans nya bil kräver ett års väntetid

Enligt uppgift så är det ett års väntetid på Zlatans nya Ferraribil så frågan är när han faktiskt beställde bilen och när vi får se honom köra runt i bilen på gatorna i Malmö.

Zlatan bilar? Vilka är Zlatans alla bilar? Vilka bilar äger Zlatan Ibrahimovic?

Zlatans alla bilar? Vad har Zlatan för bilar? Vad har Zlatan haft för bilar i sitt garage? Nedan går vi igenom vilka bilar Zlatan Ibrahimovic äger eller rättare sagt vilka bilar Zlatan har ägt genom åren då han har sålt några av sina gamla lyx- och sportbilar:

Zlatans bilar i garaget är en samling av lyx- och sportbilar

Zlatans bilar utgörs främst av sportbilar. Zlatan gillar sportbilar och har redan avverkat några i sitt bilstall. Några tidigare Zlatan bilar utgörs främst av sportbilar såsom Ferrari PortofinoFerrari Enzo, Porsche 918 Spyder, Porsche 911 Turbo, Ferrari 360 Spider, Porsche Panamera Turbo, Maserati GranTurismo och Mercedes SL 55. En del av bilderna är hämtade bland annat från motorsporttidningarna Automotorsport och Teknikens Värld samt sportbloggen Luckydaff och givetvis Ferraris officiella sida.

Zlatans nya bilar 2023

Zlatan bil 2024? Vilken bil kör Zlatan 2024?

Det återstår att se vilken och vilka bilar som Zlatan Ibrahimovic kör under 2024, troligen en Ferrari.

Av den information som finns att tillgå nu har Zlatan ännu inte köpt sig någon ny bil under 2024.

Zlatan bil 2023? Vilken bil kör Zlatan 2023?

I slutet av 2023 köpte sig Zlatan Ibrahimovic en Ferrari Purosangue. Bilen som är en SUV har 725 hästkrafter och är ett riktigt monster. Det är dock inte särskillt lätt att få tag på denna modell. Enligt spanska Diario MARCA är det en väntetid på två år som gäller när man väl får tillgång till denna bil som kostar runt sex miljoner kronor.

Zlatan bil 2018? Vilken bil kör Zlatan 2018?

Vilken bil kör Zlatan 2018? I oktober månad köpte Zlatan sig en otrolig bil. Det är en Ferrari Portofino som kostar drygt 2,2 miljoner kronor. Han har setts köra runt i Los Angeles med sitt nya vrålåk. Han köpte bilen på Ferrari i Beverly Hills och vilken har en prislapp på drygt 250 000 dollar.

Zlatan bil 2017? Vilken bil kör Zlatan 2017?

Vilken bil kör Zlatan 2017? Vi har inte kunnat några nyheter om någon Zlatan bil 2017. Förmodligen har Zlatan inte köpt någon ny bil under 2017. Därav så utgår vi ifrån att är nöjd med en av de alla bilar Zlatan har i sitt garage. Förmodligen precis köpt en Ferrari Laferrari så kan vi nog med säkert säga att Zlatan kommer att köra runt i nya Ferrari under 2017.

Zlatan bil 2016? Vilken bil kör Zlatan 2016?

Vilken bil kör Zlatan 2016? Med tanke på att Zlatan precis köpt en Ferrari Laferrari så kan vi nog med säkert säga att Zlatan kommer att köra runt i nya Ferrari under 2016.

Ferrari Laferrari Zlatan – det här är Zlatans gula bil – senast bland Zlatans Ferrari bilar!

Zlatan nya Ferrari bil är en Ferrari Laferrari. Vanligtvis har Zlatan köpt röda Ferrari bilar så som är den klassiska Ferrari-färgen. Zlatans senaste Ferrari bil har en gul färg istället för den röda Ferrari färgen som Zlatans gamla bil en röd Ferrari Enzo.

Zlatans bilar 2023

Ferrari Enzo Zlatan – en av Zlatans första Ferrari bilar 

Ferrari Enzo Zlatan? Ja, Zlatan har ägt en Ferrari Enzo. Det kunde man läsa i Zlatans bok där det stod att han fick en Ferrari Enzo som en del i dealen när Zlatan skrev på för Inter. Zlatan fick en av de sista Ferrari Enzo-exemplaren och enligt uppgift så fick Zlatan lova Ferraris VD Luca Cordero di Montezemolo att han aldrig skulle sälja Ferrari Enzon.

Porsche 918 Spyder Zlatan – en av Zlatans bilar 2014

En av Zlatans bilar som han köpt under 2014 är en Porsche 918 Spyder. Här ser du några bilder av Zlatans Porsche 918 Spyder.

Zlatans Porsche 918 Spyder

Zlatans Porsche 918 Spyder har 887 hk och Weissach paketet gör den 0-100 km/h på 2,5 sekunder. Nürburgring, eller Ringen som är racerbana i Nürburg i Tyskland,  har bilen gjort på 6 minuter och 57 sekunder. Här är några bilder med Zlatans och hans Porsche 918 Spyder:

Zlatan Ibrahimovic Porsche 918 Spyder

Vad kostar Zlatans Porsche 918 Spyder?

Zlatans Porsche 918 Spyder kostar ca 7,5 miljoner kronor i Sverige?

Zlatans bilar 2013 – Maserati GranTurismo

Zlatans bilar – Porsche 911 Turbo

Porsche 911 Turbo har utsedd till världens bästa bil en gång i tiden. Denna har Zlatan sålt.

Zlatans bilar – Ferrari 360 Spider F1 / Ferrari F430 Spider

Den 4 juli 2003 plockade Inters stjärna Zlatan Ibrahimovic ut en splitter ny silverfärgad Ferrari 360 Spider F1. Ferrari-bilen kostade då drygt två miljoner kronor, men denna blev såld på Blocket.

Zlatans bilar 2010 – Audi Q7ABT

Zlatans bilar – Audi RS6

Zlatan har även ägt en Audi RS6 med med V8 som är en fyrhjulsdriven kombi med dubbla turbo och 560 hästar samt 0-100 på 3,9 sekunder. RS6:an är Audis mest kraftfulla kombi.

Zlatans bilar 2010 – Porsche Panamera Turbo

 • Årsmodell: 2010
 • Mil: 630
 • Effekt: 500 hk
 • Pris: 1 350 000 kronor

Zlatans bilar 2010 – Porsche 997 Turbo Cabriolet

 • Årsmodell: 2010
 • Mil: 134
 • Effekt: 500 hk
 • Pris: 1 495 000 kronor

Zlatans bilar 2011 -Porsche Cayenne Turbo

 • Årsmodell: 2011
 • Mil: 795
 • Effekt: 500 hk
 • Pris: 1 250 000 kronor

Zlatans vardagsbilar – Mercedes och Volvo

Zlatan har givetvis inte bara haft lyx- och sportbilar i sitt garage. Zlatan gjorde reklam för Volvo och givetvis fått bilarna han gjort reklam för. Två av Volvo-bilarna är bland annat Volvo XC90 och Volvo XC70. 

Volvo XC70 Zlatan? Zlatan Ibrahimovic Volvo XC70!

Efter att Zlatan gjorde Volvoreklamen för Volvo XC70 så bör han naturligtvis ha fått en egen Volvo XC70 .

Volvo XC90 Zlatan? Zlatan Ibrahimovic Volvo XC90!

Zlatans bilar 2015 – Volvo XC90

Efter att Zlatan gjorde Volvoreklamen för Volvo XC90 så fick han naturligtvis en egen Volvo XC90. Här nedan kan vi se när han tar emot den av Volvos vd Håkan Samuelsson.

Zlatan tar emot sin Volvo XC90 av vd Håkan Samuelsson

Zlatans Volvo C30 T5

Zlatan har även ägt en Volvo som är en riktig vardagsbil.

Zlatans Mercedes SL 55 / Mercedes CLK430 AMG

Zlatan har även ägt några Mercor som kanske inte riktigt är hans grej.

Zlatans bilar på Blocket

Zlatans bilar på Blocket? Ja, en klassisk fråga är givetvis vilka bilar Zlatan har sålt på Blocket. Här är Zlatans bilar på Blocket som vi har kunnat hitta:

Zlatans bil – Ferrari 360 Spider F1 – såld

Zlatan sålde sin Ferrari-bil under 2009. Då hade han ägt bilen i sex år och kört 2 400 mil. På Blocket hade bilen ett utgångspris 1,1 miljoner kronor.

Innehållsförteckning

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply