Leo Messis bilar – se Messis nya bil!

Leo Messis bilar - se Messis nya bil 2016!

Leo Messis bilar - se Messis nya bil Cadillac Escalade

Leo Messis nya bil blev en Cadillac Escalade

Vilken bil kör Messi? Hur många bilar har Leo Messi? Intresserad av Messis bilar i garaget eller Messis nya bil? Messis nya bil är varje mans drömbil och inte bara Messis drömbil. Messi ryktas ha köpt världens dyraste bil på auktion, nämligen en Ferrari 335 S Spider Scaglietti -57 som klubbades för rekordpriset 28 miljoner euro – 264 miljoner kronor. Då det inte bekräftats så lämnar vi den bilen för denna gång. Följ och spela live på Sport =>

För inte så längesen köpte Leo Messi en ny bil, en svart Cadillac Escalade. Vanligtvis förknippas bilen med USA:s president då det är samma modell som Barack Obama åker i, dock har Leo Messi troligen inte skottsäkrade rutor och dylikt. Han har redan haft en mängd bilar så varför inte prova något nytt. Messis nya bil är det senaste tillskottet bland Messis sportbilar och det blev en svart Cadillac Escalade. Några av bilarna som portugisen finns även i samlingen över Zlatans bilar och Ronaldos bilar.

Messis nya bil kostar drygt 1 miljon kronor

Messis nya bil som är en svart Cadillac Escalade går loss på cirka en miljoner kronor. Messi betalade kontant för värstingbilen då han köpte den i en av Barcelonas mest exklusiva förorter. Prislappen är nog inga problem för Messi som är en av världens bäst betalda fotbollsspelare och en av de världens rikaste fotbollsspelare och sedan är Messis lön skapligt hög för att täcka den dyra försäkringspremien.

Messis nya bil har 420 hästkrafter

Messis svarta Cadillac Escalade har 420 hästkrafter, en bil som stinker lyx och bland annat även ägs av USA:s president Barrack Obama. En Cadillac gör 0-100 på 7.0 sekunder. Det är dock inte meningen att man köra snabbt med denna typen av bil, det handlar om om lyx och stil.

 Väntetid Cadillac Escalade

Som ofta vid denna typen av bilar finns det en väntetid för att kunna få köpa en Cadillac Escalade. Det är oklart hur länge argentinaren fick vänta för att kunna hämta ut sitt nya vrålåk men Barcelonas superstjärna är troligen väldigt nöjd med köpen av bilden som har en topphastighet på 181 km/h.

Vilken bil kör Messi 2016?

Vilken bil kör Messi 2016? Med tanke på att Messi precis köpt en Cadillac Escalade så kan vi nog med säkert säga att Messi kommer att köra runt i sin nya otroligt lyxiga bil under 2016.

Messis samling av lyx- och sportbilar

Messis bilar utgörs främst av sportbilar, men kan även komma med lyxiga bilar i hög klass när han känner för det. . Messi gillar sportbilar och har redan avverkat några i sitt bilstall. Några av Messis tidigare bilar utgörs främst av sportbilar såsom Ferrari F430 SpiderDodge Charger och  Audi R8 Spyder.

Messis Maserati GranTurismo MC Stadale

Motor: V8
Maxhastighet: 303 km/h
Acceleration 0-100 km/h 4,5 sekunder

Detta är en av de mest använda bilarna av Leo Messi 2015. Denna helvita Maserati drar många blickar till sig och är ett monster i trafiken. Förutom prestandamässigt är det en bil med väldigt mycket klass.

Messis bilar – alla bilar som Lionel Messi har ägt!

Namn Leo Messis bilar Pris från
Ferrari F430 Spider USD 117,900
Maserati GranTurismo S USD 126,500
Dodge Charger SRT8 USD 43,445
Audi Q7 USD 47,700
Audi R8 Spyder USD 114,900
Lexus 4X4 USD 73,292
Toyota Prius USD 24,200
Maserati GranTurismo MC Stadale USD 181,183

Leo Messis F430 Spider

Motor: V8
Maxhastighet: 315 km/h
Acceleration 0-100 km/h 4,2 sekunder

En bild som många fotbollsspelare har och är en klassiker är Ferrari F430 Spyder. Både Zlatan Ibrahimovic och Cristiano Ronaldo äger eller har ägt bilen som säkerligen är mångas dröm.

Leo Messi Maserati GranTurismo S

Motor: V8
Maxhastighet: 300 km/h
Acceleration 0-100 km/h 4,8 sekunder

Denna bil kan vara en av de snyggaste som byggts på länge. Bilen som är svart och vit ser inte bara bra ut, den är även väldigt snabb.

Leo Messi Dodge Charger SRT8

Motor: V8
Maxhastighet: 328 km/h
Acceleration 0-100 km/h 4,2 sekunder

Detta muskelpaket är en bil som ofta använts i racingfilmer och är en ”leksak” som många kändisar har när de vill ut på en riktig åktur.

Leo Messi Audi Q7

Motor: V12
Maxhastighet: 277 km/h
Acceleration 0-100 km/h 7,9 sekunder

En annan bil som är väldigt lyxig är Audi Q7. Argentinaren har ofta setts i denna lyx-SUV när han kört ut från Barcelonas träningsanläggning.

Leo Messi Lexus 4×4

Motor: V8
Maxhastighet: 185 km/h
Acceleration 0-100 km/h 7,7 sekunder

En mer vardaglig bil för Leo Messi är denna Lexus 4×4.  Den må som de andra, inte vara något monster när det kommer till körning men en perfekt familjebil för den som har råd.

Leo Messi Audi R8 Spyder

Motor: V10
Maxhastighet: 338 km/h
Acceleration 0-100 km/h 3,7 sekunder

Ett annat monster som Leo Messi äger är denna Audi R8 Spyder. Argentinaren har en likadan bil till fast i blå. Undra om han har beslutsångest om vilken han ska köra?

Leo Messi Toyota Prius

En bil på listan som säkerligen överraskar många är denna Toyota Prius. Argentinaren ska dock ha fått den i present från den japanska biltillverkaren och det är ganska osannolikt att han använder den, men det står i alla fall en Toyota Prius Leo Messis Garage.

Leo Messis bilar - se Messis nya bil - Ferrari 335 S Spider Scaglietti!

Se även andra stjärnors bilsamlingar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply