Uppgifter: Inter Miami vill värva Cristiano Ronaldo

Uppgifter: Inter Miami vill värva Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har drygt ett år kvar på kontraktet med Juventus. Nu sägs David Beckhams MLS-klubb Inter Miami vilja hämta in portugisen nästa sommar.

Flera klubbar utanför Europa har tidigare sagts vilja hämta in Cristiano Ronaldo när spelarens kontrakt med Juventus går ut. En av de är Inter Miami där David Beckham är ägare. Engelsmannen uttalade sig tidigare i dagarna om att hämta in storstjärnor inom den närmsta tiden.

– Jag vet att fansen i Miami vill se storstjärnor här. Vi har redan spelare som Gonzalo Higuain och Blaise Matuidi, men i framtiden vill vi kunna locka ännu större namn, sa han till Mundo Deportivo och fortsatte:

– Leo (Messi) och Cristiano (Ronaldo) har nämnts. De har tillhört världstoppen hela sina karriärer och varit bäst i världen i över 15 år. Miami har en stark dragningskraft, det är den nivån på spelare vi vill locka hit.

Enligt Todofichajes ska nu Inter Miami ha blickarna riktade mot Cristiano Ronaldo som har drygt ett år kvar på kontraktet. MLS-klubben sägs nu anstränga sig för att övertyga Ronaldo för att spela sina sista är i karriären på Inter Miami CF Stadium i Fort Lauderdale.

SE ÄVEN: Uppgifter: Mikel Arteta kan ta över FC Barcelona till sommaren

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply