Gothenburg Horse Show 2021 TV-tider, program: Göteborg-mässa på TV!

Gothenburg Horse Show 2021 TV-tider, program: se Göteborg Horse Show mässa på TV!

Göteborg Horse Show 2021 TV-tider & program

Göteborg Horse show 2021 program & TV-tider? Gothenburg Horse Show är en av världens tre största inomhustävlingar i ridsport och är ett evenemang som återkommer varje år. Sedan starten våren 1977 har över 2,5 miljoner hästälskare besökt evenemanget och 2006 slog man nytt besöksrekord då hela 82 593 personer kom till Scandinavium. Det var även rekord för en fyradagarstävling.

Sverige har haft en stor del i de internationella hästtävlingarna och sedan 1978, då deltävlingen har varit en del av världscupen i hästhoppning, har Göteborg fått stå värd för finalen hela 14 gånger! Senaste gången som finalen hölls i Sverige var förra året, 2016, då den schweiziske regerande mästaren Steve Guerdat tog hem ännu en guldmedalj. Sverige må vara ett litet land men när det kommer till hästhoppning är vi internationellt erkända.

Världscupen hästhoppning 2021

I världscupen i hästhoppning har vi dessvärre ingen svensk som har lyckats ta en guldmedalj. Vår bäste ryttare när det kommer till världscupen i hästhoppning är Malin Baryard, som lyckades ta en bronsmedalj under turneringen 2003 i Las Vegas, USA. Andra kända svenska ryttare när det kommer till just hästhoppningen är Peter Eriksson och Rolf-Göran Bengtsson. På senare år har det dock varit tunt med svenska ryttare som har varit där uppe i världstoppen och fightats.

Program Göteborg Horse Show 2021 -TV program

Gothenburg Horse Show 2021 TV-tider & program: datum, tider & schema på TV

Den 21 – 26 februari 2021 är Gothenburg Horse Show äntligen tillbaka i Scandinavium. Gothenburg Horse Show är en av världens mest populära inomhustävlingar inom ridsport. Det är bara att göra sig redo för en fullspäckad vecka med fantastisk ridsport, flera nya inslag i programmet och en extra dag inlagd i schemat!

Årets Göteborg Horse Show program kommer att erbjuda bland annat unghästklasser i hoppning och dressyr, världscupklasser i hoppning och dressyr, världscupfinal i körning, agility och mycket, mer! Så det är bara att räkna med fest och grandiosa tävlingsdagar när världens bästa ekipage och världens bästa publik kommer att fylla Scandinavium.

Göteborg Horse Show 2021 program, TV sändning, kanal & TV-tider

Det är snart dags att öppna portarna till Scandinavium och kunna välkomna in människor från över hela världen som är intresserade av ridsport för att mötas upp och kunna samlas kring ett gemensamt intresse för hästar och hoppning. Unga som gamla kommer att sluta upp i Göteborg under några dagar för en fullspäckad vecka som kommer att innebära storartad ridsport och många nya inslag i programmet, och därtill kommer det att finnas en extra dag i schemat! Nedan hittar du allt om Göteborg Horse Show 2021 program, TV sändning, kanal & TV-tider.

Göteborg Horse Show 2021 TV sändningar

Gothenburg Horse Show kommer att invadera västkusten den 21 – 26 februari 2021. Då kommer hästälskare från hela världen kommer att anlända för att tävla och se på när stjärnorna från världen över gör sitt bästa i Scandinavium. Det kommer att finnas någonting för alla åldrar, med ett schema fullproppat av aktiviteter och tävlingar varje dag, från morgon till kväll! En hel del kommer att kunna ses genom Göteborg Horse Show 2021 TV sändningar.

Göteborg Horse Show 2021 program dag för dag

Göteborg Horse Show Här kommer vi att ta en titt på schemat för Göteborg Horse Show 2021 program. Här kan du finna alla datum, tider och TV-tider för att ständigt kunna hålla dig uppdaterad på Göteborg Horse Show 2021, när det sänds och var det sänds.

Dag Tid Göteborg Horse Show 2021 program TV-tider & TV-kanaler
Tisdag 21/2 16:00 Swedish Warmblood Trophy
5-, 6- och 7-års dressyr
5- och 6-års hoppning
Onsdag 22/2 16:00 Sverigeponnyn Semifinal
City Gross Morgondagens vinnare
– Hoppning juniorer
Krafft Young Rider Cup
Mounted Games – Show
Torsdag 23/2 09:00 Citygross Morgondagens vinnare Final
– Hoppning juniorer Final
Krafft Young Rider Cup
FEI World Cup™ Dressage Grand Prix
13:35 SVT Play & svtsport.se
Världscupen i dressyr, Grand Prix
18:00 Internationell Hoppning
Internationell Hoppning
Fredag 24/2 09:00 Världcupen i dressyr, kür
FEI World Cup™ Dressage Kür
13:40 SVT Play & svtsport.se
16:05 SVT2, SVT Play och svtsport.se
Fredag 24/2 18:00 Lövsta Future Challenge
Hoppning 7-åringar
20:45 SVT Play och svtsport.se
Lördag 25/2 09:00 Krafft Young Rider Cup
– Hoppning Young Rider
Lövsta Future Challenge
– Hoppning 7-åringar
Sverigeponnyn Final
Mounted Games Agility -Show
FEI World Cup™ Driving
Finalen av Young Rider Cup
08:50 SVT Play & svtsport.se
18:00 Gothenburg Trophy
– Internationell Hoppning
18:15 SVT2, SVT Play & svtsport.se
Söndag 26/2 09:00 Internationell Hoppning
FEI World Cup™ Driving Final
Lövsta Future Challenge
– Hoppning 7-åringar Final
Longines FEI World Cup™ Jumping
08:50 SVT1, SVT Play & svtsport.se
Internationell hoppning,
tidshoppning
10:35 SVT Play & svtsport.se
Världscupfinalen i fyrspann
15:20 SVT1, SVT Play & svtsport.se
Världscuphoppning, sista deltävlingen
i den västeuropeiska ligan.

TV-tider och kanal Göteborg Horse Show 2021

Göteborg Horse Show 2017 programVart sänds Göteborg Horse Show 2021? När sänds Göteborg Horse Show? Vart kan jag se Göteborg Horse Show 2021? Inför en av hästvärldens allra största inomhustävlingar för ridsport är det klart att en vill hålla sig uppdaterad på vad det är som händer. Här kommer vi att presentera alla tv-tider och kanaler för att du skall kunna vara i ständig kontakt med Göteborg Horse Show 2021 under den fullspäckade veckan!

Så ser du Göteborg Horse Show 2021 TV sändningar

Vilken kanal sänder Göteborg Horse Show 2021 TV sändningar? Gothenburg Horse Show 2021 TV sändningar kommer att sändas på SVT1 och TV-sändningen kommer att börja på torsdagseftermiddagen, med Anna-Maria Jansson och Gunilla Byström som kommentatorer.

Under fredagen, lördagen och söndagen kommer SVT att sända allting från morgon till kväll och har du ingen möjlighet eller tillgång till SVT1 finns alla TV sändningar även på SVT Play och svtsport.se, vilket innebär att du kan vara på språng men ändå lyckas se tävlingarna i Göteborg, antingen på internetsidan eller rakt genom appen på mobilen!

Göteborg Horse Show 2021 biljetter

Vart finns biljetter Göteborg Horse Show 2021? Köpa biljetter Göteborg Horse Show 2021? Det är många som är intresserade av att gå på de stora hästtävlingarna i Göteborg, och då kanske en frågar sig vart en kan köpa biljetter till dessa tillställningar. Biljetter köps enklast via Ticketmaste.se, där en även kan säkra biljetter till alla allsvenska försäsongsmatcher.

Göteborg Horse Show 2021 info

För mer information se Svenska Ridsportförbundets hemsida och Göteborgs Horse Shows officiella sida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply