LISTA: Fem saker du inte visste om Cristiano Ronaldo

 5 fakta du inte visste om Cristiano Ronaldo

5 saker du inte visste om Cristiano Ronaldo? Cristiano Ronaldo är en av de bästa fotbollsspelarna i Europa och i världen. De största stjärnorna i dagens fotboll följs dagligen av media för att inte missa något som händer i spelarnas liv. Det finns vissa saker som de flesta vet om spelare, hur många mål de har gjort, vilka bilar de kör eller vad deras fru heter, men visste du att Ronaldo har klätt ut sig till hemlös och varför han gjorde detta? Förmodligen inte. Därav så har vi skapat en lista med fem saker du inte visste om Cristiano Ronaldo för att bjuda på något nytt vår stjärnspelare.

5 saker du inte visste om Cristiano Ronaldo

Detta visste du inte om Cristiano Ronaldo. Har du läst någon liknande lista tidigare kan du veta ett par av punkterna. Annars är det endast ny info som vi bidrar med. Är du ett väldigt stort fan av portugisen kan det även vara så att du kan en hel del av superstjärnan.

Tidigare har vi gjort listor om bland annat Europas bästa bänkvärmareSpaniens största fotbollsarenor och världens dyraste sponsoravtal. Listor som ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom fem saker du inte visste om Juventus stjärna Cristiano Ronaldo, häng med!

5) Hans senaste utklädnad – hemlös

Cristiano Ronaldo stod och trixade med en boll på Plaza del Callao Madrid utklädd till hemlös för att spela in ett videoklipp som arrangerades av Monster för att marknadsföra  stjärnans nya hörlurar.

Det hela slutade med att han gjorde en liten kille otroligt lycklig genom att ge honom en signerad boll för att sedan fly från folkmassan som hade samlats efter uppståndelsen. Frågan är hur det hade sett ut om ’CR7’ om kunnat gå ut på stan utan att bli jagad av flera fansen.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply