Lista: Tio bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

Lista: Tio bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

Manchester Uniteds tio bästa spelare

Bästa Manchester United-spelarna genom tiderna? Vilka är Manchester Uniteds 10 bästa spelare? Bästa spelarna i Manchester United? Manchester United är en av världens största fotbollsklubbar. De har en räckvidd som når ut över hela jorden. Även många av de som inte är det minsta intresserade av fotboll vet i alla fall om att Manchester United existerar. Klubben har under många år nått enorma framgångar och de ses alltjämt som en kraft att räkna med. Speciellt under tränare Sir Alex Fergusons tid. Då klubben enbart växte sig större och större i takt med grundandet av Premier League. Detta samtidigt som tv-pengar började rulla in. Men klubbens framgångar har såklart inte enbart med ekonomi eller tränare att göra, utan även med spelare.

Bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

Tidigare har vi skrivit Real Madrids bästa spelare genom tiderna och Barcelonas bästa spelare genom tiderna som varit väldigt uppskattade. Därav tänkte fortsätta i samma tema och vi har nu samlat ihop de 10 bästa spelarna att representera Manchester United genom tiderna. Det finns väldigt många bra spelare som har spelat i denna klubb, men här är ett urval av dem.

Dessutom kan vi tipsa om en del andra listor vi har gjort som har varit populära, till exempel dyraste spelarna sedan 2000 – säsong för säsong, yngsta spelarna i Premier League och rikaste fotbollsklubbarna i Sverige, som en kan kika på efter vi är klara med de 10 bästa Manchester United-spelarna genom tiderna.

10. Bryan Robson

Robson, nummer 10 på listan, är även känd som “Kapten Marvel”, då han var kapten i United mellan 1982 och 1994, vilket innebar att han bar kaptensbindeln under hela sin tid i klubben och är även den som har haft bindeln längst. En mycket omtyckt spelare och en riktig ledare.

9. Cristiano Ronaldo

Lista: Tio bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

Som ung tonåring och den dyraste övergången i världen var många snabba att avfärda Ronaldo som en tricksare utan substans, men den talangfulle portugisen skulle bevisa alla fel. Han började ösa in mål och troféerna kom med dem.

8. Roy Keane

En annan legendarisk kapten är Keane, som var en gränslös och krävande lagkamrat men som gjorde allt för laget och som bevisade detta. Han har även ett antal troféer och medaljer som kan backa upp detta.

7. Duncan Edwards

En mycket lovande tonåring som visade prov på stor talang. Edwards talades om som den komplette spelaren och hann vinna några titlar med United, innan den fruktansvärda flygolyckan i München skedde och Edwards dog, enbart 21 år gammal.

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply