LISTA: Yngsta spelarna i Premier League

LISTA- Yngsta spelarna i Premier League

De yngsta fotbollsspelarna i Premier League

Vilka är Premier Leagues yngsta fotbollsspelare? Vem är Premier Leagues yngsta fotbollsspelare? Hur ung är Premier Leagues yngsta fotbollsspelare? Har du någonsin sett en fotbollsspelare som är väldigt ung eller yngre fotbollsspelare under 20 år som är mest lovande? Frågan är vilka dessa yngre spelare är och vilka som utgör listan med Premier Leagues yngsta fotbollsspelare? 

Nu behöver du inte tänka på det längre, utan vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de yngsta fotbollsspelarna i Premier League. Trots att Sverige har många unga talanger i England hittade vi tyvärr inte några tillräckligt unga svenska fotbollsspelare för denna lista då alla på listan är professionella fotbollsspelare.

Premier Leagues yngsta fotbollsspelare

Vi har tidigare skrivit om Yngsta spelarna i Champions LeagueEuropas yngsta lagPremier Leagues äldsta spelarevärldens längsta fotbollsspelarevärldens kortaste fotbollsspelare och Premier League-historiens yngsta spelare, men nu tänkte vi göra något annorlunda och fokusera på fotbollsspelarnas ålder istället.

Denna lista med Premier Leagues yngsta fotbollsspelare är en av många listor som vi kommer att avverka. Vi kommer att börja med att ta en titt på de 10 yngsta yngsta fotbollsspelarna i Premier League. Senare ska vi försöka upprätta en lista med andra spännande ämnen om Premier League. Skulle du säga att ålder och gamla fotbollsspelare har en fördel när de är äldre än sina medspelare eller utgör åldern en nackdel i spelet? Ibland kan det vara lite av de båda eller inget alls men i vilket fall som helst ger vi er nu listan över Premier Leagues yngsta fotbollsspelare.

10) Mark Platts

Klubb Ålder Datum
Sheffield Wednesday 16 år, 263 dagar 10 februari, 1996

Mark Platts inleder listan och ligger på plats nummer tio över Premier Leagues yngsta spelare. Debuten kom 10 februari 1996 i Sheffield Wednesdays tröja.

9) Jack Wilshere

Klubb Ålder Datum
Arsenal 16 år, 253 dagar 19 september, 2008

Den ende spelare som är aktiv av de på denna lista är ingen mindre än Jack Wilshere. Han tog sig fram i Arsenals ungdomsakademi och debuterade med 16 år och 253 dagar fyllda. Säsongen 2016/2017 blev det en utlåning för Wilshere till Bournemouth.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply