Lista: Tio bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

Lista: Tio bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

Manchester Uniteds tio bästa spelare genom tiderna

Bästa Manchester United-spelarna genom tiderna? Vilka är Manchester Uniteds 10 bästa spelare? Bästa spelarna i Manchester United? Manchester United är en av världens största fotbollsklubbar. De har en räckvidd som når ut över hela jorden. Även många av de som inte är det minsta intresserade av fotboll vet i alla fall om att Manchester United existerar. Klubben har under många år nått enorma framgångar och ses alltjämt som en kraft att räkna med.

Speciellt under tränare Sir Alex Fergusons tid. Då klubben enbart växte sig större och större i takt med grundandet av Premier League. Detta samtidigt som tv-pengar började rulla in. Men klubbens framgångar har såklart inte enbart med ekonomi eller tränare att göra, utan även med spelare. Se & Spela på fotboll =>

Lista: Tio bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

Bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

Bästa Manchester United-spelarna genom tidernaBästa United-spelarna någonsin? Tidigare har vi skrivit Real Madrids bästa spelare genom tiderna och Barcelonas bästa spelare genom tiderna som varit väldigt uppskattade. Därav tänkte fortsätta i samma tema och vi har nu samlat ihop de 10 bästa spelarna att representera Manchester United genom tiderna. Det finns väldigt många bra spelare som har spelat i denna klubb, men här är ett urval av dem.

Dessutom kan vi tipsa om en del andra listor vi har gjort som har varit populära, till exempel dyraste spelarna sedan 2000 – säsong för säsong, yngsta spelarna i Premier League och rikaste fotbollsklubbarna i Sverige, som en kan kika på efter vi är klara med de 10 bästa Manchester United-spelarna genom tiderna. Se & Spela på fotboll =>

10. Bryan Robson är en av bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

Robson, nummer 10 på listan, är även känd som ”Kapten Marvel”, då han var kapten i United mellan 1982 och 1994, vilket innebar att han bar kaptensbindeln under hela sin tid i klubben och är även den som har haft bindeln längst. En mycket omtyckt spelare och en riktig ledare.

Lista: Tio bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

9. Cristiano Ronaldo är en av bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

Som ung tonåring och den dyraste övergången i världen var många snabba att avfärda Ronaldo som en tricksare utan substans, men den talangfulle portugisen skulle bevisa alla fel. Han började ösa in mål och troféerna kom med dem.

Manchester United bästa spelare genom tiderna

8. Roy Keane är en av bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

En annan legendarisk kapten är Keane, som var en gränslös och krävande lagkamrat men som gjorde allt för laget och som bevisade detta. Han har även ett antal troféer och medaljer som kan backa upp detta.

7. Duncan Edwards är en av bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

En mycket lovande tonåring som visade prov på stor talang. Edwards talades om som den komplette spelaren och hann vinna några titlar med United, innan den fruktansvärda flygolyckan i München skedde och Edwards dog, enbart 21 år gammal. Se & Spela på fotboll =>

Lista: Tio bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

6. Ryan Giggs är en av bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

Giggs spelade hela sin karriär i United och gjorde 963 matcher för klubben, ett rekord som inte kommer att slås så enkelt. Han har även över 30 troféer i sitt bagage och innehaver därmed ett annat rekord som den spelare med flest troféer inom klubbfotbollens historia.

5. Eric Cantona är en av bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

Cantona är en riktigt supporter-favorit och något av en lyckosam karaktär för United, då de vann titeln varje år efter att fransmannen anlände till klubben, förutom det år då han blev avstängd för att han sparkade på ett Crystal Palace-fan.

Manchester Uniteds bästa spelare

4. Denis Law är en av bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

Ses av många som den bäste skotske fotbollsspelaren genom tiderna och var en del av Uniteds ”Heliga Trio”, bestående av honom själv, George Best och Bobby Charlton. Han är även den tredje bäste målgöraren i klubbens historia och rodde hem ett antal titlar för Uniteds del.

3. Paul Scholes är en av bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

Sedd av många som en av de bästa mittfältarna i fotbollens historia. Scholes en mycket rörlig mittfältsspelare, kapabel att spela vart som helst. Är den engelske spelare som vunnit flest troféer genom tiderna med sina 25 stycken. Se & Spela på fotboll =>

2. George Best är en av bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

En del av Uniteds ”Heliga Trio” och Best var superstjärnan i gruppen, den mest talangfulle. En av de bästa dribblarna genom tiderna. Han var älskad av alla supportrarna med sin möjlighet att få dem att le efter den fruktansvärda perioden efter flygkraschen i München.

Lista: Tio bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

1. Sir Bobby Charlton är en av bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

Den siste medlemmen i den ”Heliga Trion”. Vid 20 års ålder förlorade Charlton åtta lagkamrater i den fruktansvärda flygkraschen i München. Han fick i uppdrag att hjälpa laget tillbaka på fötter, något han gjorde med bravur. Charlton vann en hel del tillsammans med United. Även individuella priser. Han är numera klubbens andra bästa målskytt genom tiderna. Detta med 249 mål. Endast Wayne Rooney ligger före. Se & Spela på fotboll =>

Bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

Fler listor om Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365