Lista: Tio bästa Real Madridspelarna genom tiderna

real madrids bästa spelare genom tiderna

Real Madrids 10 bästa spelare någonsin

Real Madrids bästa spelare genom tiderna? Real Madrid är en stormakt på den internationella fotbollsscenen och är den rikaste fotbollsklubben i hela världen. Den spanska huvudstadsklubben är inte enbart en fotbollsklubb utan ett företag och de attraherar många av de bästa fotbollsspelarna i hela världen bara genom sitt rykte, och de har faciliteter som gör det möjligt att hålla en hög standard på allt de gör. Från en ung ålder kan de fostra otaliga talanger ända upp till a-laget. De är också det mest framgångsrika laget genom tiderna med flest Champions League-titlar och har även utsett till 1900-talets bästa lag. Detta samtidigt som man har stor konkurrens från ärkerivalerna från Barcelona där man ständigt diskuterar om vem som är bäst Barcelona eller Real Madrid och Messi vs Ronaldo – vem är bäst av Ronaldo och Messi.

Nästa el Clasio 2016 är den 3 december då kanske vi kan avgöra vem som är bäst av de två giganterna på lördagen, både lagen eller spelarna. Ifall du vill se el Clasico gratis så kan du streama el Clasico gratis hos Unibet TV och bet365. För el Clasico på TV, El Clasico TV-kanal och HD live stream så är det Viasat och Viaplay som gäller.

Bästa Real Madrid-spelarna genom tiderna

Real Madrids bästa spelare genom tiderna

Real Madrids bästa spelare genom tiderna? Är de såhär framgångsrika är det inte svårt att föreställa sig att de även har många extremt duktiga spelare som ligger bakom alla framgångar. På Silly Season Sverige kommer vi att gå igenom de bästa Real Madrid-spelarna genom tiderna, men innan vi går vidare vill vi även passa på att tipsa om ett antal andra listor som vi har gjort, till exempel Real Madrids bästa tränare, största skrällarna inom fotboll och största svikarna i fotbollsvärlden, som passar sig att läsa efter denna lista.

LIVE STREAMING GRATIS LIVE STREAMING GRATIS LIVE STREAM
+ 1000 kr i bonus + 1000 kr i bonus 399 kr/mån
Se el Clásico gratis live stream hos Unibet Se el Clásico gratis live stream hos bet365 Malmö Real Madrid stream via Viaplay live streaming
Se El Clásico gratis här! Se El Clásico gratis här! Beställ här!

10. Santillana

Lista 10 bästa Real Madrid-spelarna genom tiderna - Carlos Santillana

Santillana gjorde totalt 17 säsonger och 643 officiella matcher för Los Blancos och sammanlagt bidrog han med 183 mål. Santillana fick lov att vinna hela nio ligatitlar under sin tid med klubben, och lägg där till fyra Copa del Rey troféer och två UEFA cuper efter varandra, och ses på som en av Real Madrids bästa anfallare någonsin, vilket verkligen säger någonting med tanke på hur många profilerade anfallare det har funnits i klubben. Till den här dagen står han på plats åtta över flest gjorda mål i La Liga.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply