Topp 10: Manchester Uniteds värsta värvningar

10 sämsta värvningarna som gjorts av Manchester United

Manchester Uniteds värsta värvningar? Det var inte längesen vi gjorde en lista med de sämsta spelarna som Real Madrid någonsin värvat. Nu har turen kommit till Manchester United då det säkerligen är många som är intresserade av vilka spelare som finns med. Tanken är att vi ska försöka reda ut de sämsta värvningarna i Premier League. Namn som Ashley Young, Djemba-Djemba och Kleberson finns med på listan men det finns spelare som misslyckats värre än dessa tre.  Man kan tro att en stor klubb som Manchester United inte gör dåliga köp men genom åren har det blivit en del, vi har nu listat de tio sämsta värvningarna för Manchester United.

De tio värsta värvningarna som Manchester United stått för i klubbens historia

Tidigare har vi gjort listor om bland annat Europas tio bästa fotbollsakademierde skottvilligaste spelarna i Premier League och stjärnorna som inte vunnit Champions League. Listor som ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom de tio värsta spelarköpen som Manchester United gjort.

10) Ashley Young

Manchester United värsta värvningar - Ashley Young

Ashley Young smiter sig in på plats nummer tio över Manchester Uniteds värsta värvningar någonsin. Trots att spelaren gjorde en fin debutsäsong på Old Trafford och en grym insats i 8-2-vinsten mot Arsenal har det bara gått utför. Sir Alex Ferguson försökte ersätta Ryan Giggs med Young men det fungerade inte alls. Spelarens finter och snabbhet såg väldigt bra ut till en början men sen hann verkligheten ikapp honom och under den senaste tiden har spelaren inte alls nått upp till förväntningarna.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply