Lista: 10 bästa Chelseaspelarna någonsin

Lista 10 bästa Chelseaspelarna någonsin

10 bästa spelarna i Chelsea i historien

10 bästa spelarna i Chelsea? Chelseas bästa spelare någonsin? Chelsea FC har ofta anklagats för att vara en köpeklubb som inte har någon historia, och även om det stämmer att de flesta av Chelseas framgångar kommit sedan Roman Abramovich köpte klubben 2003 och började pumpa in pengar i den, så har dem fortfarande någonting att komma med. De var kanske inte ständiga titelkonkurenter men de var ett motstånd som man inte kunde räkna bort. Dock är de flesta spelare som kvalificerat sig in på denna lista sådana som värvats in under Abramovich-eran, men vilka spelare det är vi pratar om!

Chelseas 10 bästa spelare någonsin

Chelsea har varit hem för några riktigt duktiga spelare och det är dem som vi nu skall lista här. Men innan vi dyker ner i den listan vill vi på Silly Season Sverige passa på att tipsa om en del andra poulära listor som vi har gjort, till exempel Barcelonas 10 bästa spelare genom tiderna, 10 bästa Real Madridspelarna genom tiderna och sämsta talangerna i Premier Leagues historia, som en kan dyka ner i efter vi betat av de 10 bästa Chelseaspelarna någonsin.

10. Jimmy Floyd Hasselbaink

Lista 10 bästa Chelseaspelarna någonsin

Ett par år innan den ryske oljemiljardären kom in i bilden var Chelsea ett medelmåttigt lag, de utmanade om Europaplatser och gav de andra lagen ett tufft möte men inte mer än så. Detta var mycket tack vare den före dette Atlético Madrid-anfallaren Floyd Hasselbaink. Holländaren etablerade sig snabbt i Premier League, med 23 gjorda mål under sin första säsong och fick ta emot Guldskon för flest gjorda mål. Säsongen därpå gjorde han lika många mål, men missade guldskon med ett ynka mål tillgodo, men fick legendar-status hos Chelseafansen för sina insatser.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply