LISTA: Tio spelare som inte lyckades i Chelsea

Tio spelare som aldrig slog igenom i Chelsea

Spelare som inte lyckades i Chelsea? Chelsea är en klubb som, trots vad många säger, har en rik historia som sträcker sig 110 år tillbaka i tiden. Sedan de grundades 1905 på puben The Rising Sun har fyllt troféskåpen med ändlösa pokaler. Under 2000-talet har de, tack vare visst ekonomiskt stöd, lyckats ta sig fram och bli en av fotbollsvärldens stora supermakter. Nu är man en klubb att räkna med. Se & Spela på fotboll =>

Genom deras historia har ändlösa fotbollsspelare passerat genom portarna. de har tagit med sig pokaler och ära tillbaka till Stamford Bridge. Klubben har genomlevt två världskrig, de har tagit sig igenom uppkomsten av huliganism och ses numera som trendsättare i dagens moderna fotbollsvärld.

LISTA: Tio spelare som inte lyckades i Chelsea

Spelare som inte lyckades i Chelsea

Spelare som inte lyckades i Chelsea? Efter den nya eran sattes i rullning, i form av ägaren Roman Abramovich som började pumpa pengar in i klubben, har många världsklasspelare representerat det blåa Londonlaget. Spelare som Michael Essien, Didier Drogba och Petr Cech kom till klubben och bidrog att sätta Chelsea på fotbollens världskarta.

Med så många spelare i omlopp och ett system som går ut på att tjäna pengar innebär att många duktiga spelare även kan falla genom springorna och förgås i en så stor klubb, där några svaga insatser och knappt med speltid kan göra att man får sitta på bänken för att sedan bli ivägskickad igen, och det är dessa vi skall ta oss en titt på nu. Se & Spela på fotboll =>

Innan dess vill vi på Silly Season Sverige dock tipsa om ett par andra listor som tio mest värdefulla U21-spelarna, fem stora transfers som kan ske i sommar och tio fotbollsspelare som behöver gå i pension som också är intressanta att bläddra igenom, efter att vi har kollat på 10 spelare som inte lyckades i Chelsea.

LISTA: Tio spelare som inte lyckades i Chelsea

10. Gökhan Töre

Upptäcktes när han representerade tyska Bayer Leverkusens ungdomslag och fick representera Chelseas reservlag, som han ledde till en titel. Det blev dock enbart en match för Tore i seniorlaget i en vänskapsmatch innan han skeppades iväg till Hamburg SV. Där drog han rubriker till sig då han skall ha hotat Hakan Calhanoglu och Ömer Toprak med ett vapen. Spelar numera i BtcTurk Yeni Malatyaspor i Turkiet.

Tio spelare som aldrig slog igenom i Chelsea

9. Andre Schürrle

När Schürrle anlände 2013 från Bayer Leverkusen för ungefär 22 miljoner euro var förväntningarna på mittfältaren skyhöga. Han skulle fostra en ny ung generation och vara representant för de unga. Istället såg han sig förlora mer och mer speltid till Premier Leagues bäste spelare, Eden Hazard och han gick från 43 matcher i första säsongen till 22 i den andra, vilket tillslut ledde till en flytt tillbaka till Bundesliga och Wolfsburg. Sommaren 2020 meddelade Schürrle att han lägger av med fotbollen vid 29 års ålder. Se & Spela på fotboll =>

8. Juan Sebastian Veron

Sågs som en av de bästa argentinska mittfältarna när han gick från Manchester United till Chelsea. Under de första matcherna var det också så. Men skadeproblem gav mindre speltid och det blev enbart 13 matcher för Blues. När Mourinho anlände till Stamford Bridge blev han utskickad på lån till Inter.

7. Lassana Diarra

Upptäcktes av Chelseas scouter 2005 och ansågs ha stor potential som ung och talangfull defensiv mittfältare. Han fick lära av Claude Makalele och många såg honom som en eftergångare. Men över sina tre säsonger i klubben blev det enbart 14 matcher för seniorerna och han växlade sedan till Arsenal och Real Madrid.

Spelare som inte lyckades i Chelsea

Sidor: 1 2 3

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365