bet365

Lista: Sämsta talangerna i Premier Leagues historia

Lista Sämsta talangerna i Premier Leagues historia

Sämsta talangerna i Premier League

Den engelska högstadivisionen Premier League har sett många talanger komma och gå under årens lopp, och ibland dyker de där extremt unga talangerna fram. De där spelarna som det bara skriker potential om och som alla hoppas verkligen kan bli någonting. Ibland går det hela vägen och de utvecklas till fantastiska spelare som har långa och framgångsrika karriärer, men i andra fall blir effekten den motsatta och de hamnar istället i en nedåtgående spiral som slutar med att de försvinner bortåt i periferin och deras förut så klart lysande stjärna slocknar och försvinner bort.

Värsta tonårstalangerna i Premier League

Talangerna i fråga kanske fortsätter att spela, men de kommer inte vidare i sina karriär utan tvingas istället göra transfers som skulle kunna klassas som nedköp. På Silly Season Sverige har vi gjort en lista över 10 stycken talanger som det aldrig blev någonting av. Men innan vi grottar ner oss i den listan vill vi även passa på att tipsa om ett par andra mycket populära listor, till exempel de största svikarna i fotbollsvärlden, 10 största skrällarna inom fotboll och 10 fotbollsstjärnor som är bättre än deras syskon, som en kan dyka ned i när vi är klara med de sämsta talangerna i Premier Leagues historia.

10. Mark Platts

Lista Sämsta talangerna i Premier Leagues historia

Platts visade sin potential tidigt och fick mycket uppmärksamhet under sina skolår från många av toppklubbarna, och representerade till och med England, på skolnivå och inte i seniorlaget. Sin karriär började han med Sheffield United och han fick göra sin debut i ligan vid 16 års ålder, men proffsspelare blev han först ett år senare med klubben. Han spenderade tonårsåren med klubben, fyra år totalt, men fick bara göra ett antal matcher. 1999 lämnade han klubben för Torquay United i en lägre liga och ett par år senare valde han att avsluta karriären.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365