Uppgifter: Mikel Arteta ersätter Arsène Wenger i Arsenal

Uppgifter: Mikel Arteta ersätter Arsène Wenger i Arsenal

Mikel Arteta tar över Arsenal efter säsongen

Mikel Arteta ersätter Arsène Wenger som Arsenals tränare efter säsongen, uppger Transfermarketweb.

Inför säsongen skrev Arsène Wenger på ett nytt kontrakt med Arsenal. Det sträcker sig över två år. Nu verkar det dock som att klubben vill bryta avtalet efter ett år. Arsenal vill ta in Mikel Arteta som ny tränare efter den nuvarande säsongen, enligt Transfermarketweb.

Om Arteta blir Arsenals tränare kommer han att återvända till Emirates Stadium. Han spelade för klubben mellan 2011 och 2016.

För tillfället jobbar Arteta som assisterande tränare för Manchester City.

Händelserikt

Det har varit en dag fylld med rykten från Emirates Stadium. Det talas om att klubben kan värva David Luiz från Chelsea. Det skulle i så fall bli en känslig övergång mellan de två Londonklubbarna. Dessutom sägs det att flera spelare är på väg att lämna Arsenal. Det handlar om Mesut ÖzilShkodran MustafiTheo Walcott och Jack Wilshere. Det talas om potentiella övergångar till Manchester UnitedJuventusValencia och Napoli för kvartetten.

I dag kommer nya uppgifter som berättar om hur United planerar att locka till sig Özil. Klubbledningen på Old Trafford är beredda att erbjuda tysken en sign-on-bonus på 7,5 miljoner pund om han skriver på för ”Red Devils.”

Juventus kommer att kontakta Arsenal under den här veckan för att få igenom en övergång för MustafiGiuseppe MarottaJuventus vd, planerar att sitta i samtal med Londonklubben. Där ska han fråga om Arsenal kan tänka sig att släppa Mustafi till TurinJuventus är öppna för att både låna in spelaren eller att värva honom permanent.

Valencia vill förstärka sin trupp inför den andra halvan av säsongen. Klubben ligger trea i tabellen och vill plocka in nya spelare för att fortsätta att utmana i toppen. Där ser spanjorerna Walcott som ett bra alternativ.

Napoli vill värva Jack Wilshere från Arsenal. Den italienska klubben vill plocka in spelaren i januari. För att lyckas med det är de beredda att erbjuda cirka 13 miljoner pund.

Andra heta rykten

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply