Arsenal vill värva David Luiz från Chelsea

Arsenal vill värva David Luiz från Chelsea

Arsenal värvar från lokalrivalen Chelsea?

David Luiz kan stå för en känslig övergång. Han kan vara på väg att lämna Chelsea för lokalrivalen Arsenal, rapporterar Daily Express.

Arsenal vill värva från Chelsea. De är på jakt efter David Luiz, skriver Daily Express.

Arsenal vill utnyttja den situation som Luiz och Chelsea befinner sig i. Brasilianaren har hamnat i bråk med Antonio Conte, Chelseas tränare, och tros inte ha någon framtid i klubben. Klubbledningen på Emirates Stadium är beredd att erbjuda 30 miljoner pund för mittbacken. Det återstår att se om det är tillräckligt för att få Chelsea att släppa spelaren till lokalrivalen.

Hård konkurrens

Arsenal i jakten på Luiz. I går skrev vi på Silly Season Sverige om Real Madrids intresse för 30-åringen. Juventus vill också locka till sig försvararen.

Andra sejouren

Luiz är inne på sin andra sejour i Chelsea. Han återvände till klubben under sommaren 2016 efter två säsongen i Paris Saint-Germain. Innan tiden i PSG spelade mittbacken i Chelsea mellan år 2011 och 2014.

Flera försvarare ryktas lämna

En värvning av Luiz kan vara nödvändig för Arsenal. Tidigare har det ryktats om att två av klubbens försvarare kan lämna. Det handlar om Shkodran Mustafi och Héctor Bellerín. Båda kopplas ihop med en flytt till Juventus.

Serie A-klubben kommer att kontakta Arsenal under den här veckan för att få igenom en övergång för MustafiGiuseppe MarottaJuventus vd, planerar att sitta i samtal med Londonklubben. Där ska han fråga om Arsenal kan tänka sig att släppa Mustafi till Turin.

Det uppges att Serie A-laget redan har varit i kontakt med Belleríns representanter. Där ska de ha frågat spanjoren om han kan tänka sig att flytta till Juventus.

Andra heta transferrykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply