Real Madrid i samtal med Eden Hazard

Real Madrid i samtal med Eden Hazard

Real Madrid vill plocka in Eden Hazard

Real Madrid sitter i samtal med Eden Hazard. Där försöker de övertala belgaren att skriv på för den spanska klubben, rapporterar Goal.com.

Ryktena mellan Eden Hazard och Real Madrid fortsätter. Tidigare har belgaren öppnat för en flytt till Champions League-mästarna. Nu sägs det att en övergång från Chelsea närmar sig för 26-åringen. Real har varit i kontakt med Hazard i det syftet, skriver Goal.com.

Tränaren Zinedine Zidane har sagt till Florentino Perez, klubbens president, att värva Hazard till Madrid. Presidenten har nu påbörjat arbetet för att locka spelaren till Santiago Bernabeu.

Det hävdas att Real är inställda på att värva Hazard under sommaren 2018. De tror inte att Chelsea är villiga att släppa yttermittfältaren under säsongen.

Asensio lämnar?

Om Real värvar Hazard sägs det att Marco Asensio vill lämna klubben. I så fall vill spanjoren flytta till Premier LeagueManchester CityManchester United och Chelsea är tre av alternativen för spelaren.

United jagar Bale

Även Gareth Bale länkas samman med en flytt från Real Madrid. I går rapporterade vi på Silly Season Sverige om att walesaren är Manchester Uniteds drömvärvning. Under sommaren 2018 kommer United jobba hårt för att plocka in Bale. Walesaren kommer vara den spelare som Premier League-klubben kommer att prioritera under det transferfönstret.

United tror att de har en god chans att värva 28-åringen. Klubbledningen har hört att Bale vill återvända till den engelska ligan. Dessutom tror de att Real Madrid är villiga att släppa spelaren om ett tillräckligt högt bud kommer in.

Andra heta transferrykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply