Gareth Bale är Manchester Uniteds drömvärvning

Gareth Bale är Manchester Uniteds drömvärvning

Manchester United vill värva Gareth Bale

Gareth Bale är Manchester Uniteds drömvärvning. Han är den spelaren som klubben helst vill värva i sommar, rapporterar Football Espana.

Gareth Bale. Det är namnet på Manchester Uniteds drömvärvning. Real Madrids ytter är den spelare som klubbledningen på Old Trafford har högst upp på sin önskelista, skriver Football Espana.

Under sommaren 2018 kommer United jobba hårt för att plocka in Bale. Walesaren kommer vara den spelare som Premier League-klubben kommer att prioritera under det transferfönstret.

United sägs tro att de har en god chans att värva 28-åringen. Klubbledningen har hört att Bale vill återvända till den engelska ligan. Dessutom tror de att Real Madrid är villiga att släppa spelaren om ett tillräckligt högt bud kommer in.

Har tröttnat på Griezmann

Samtidigt uppges det att United har tröttnat på Antoine Griezmann. Klubben tror att fransmannen kommer att flytta till Barcelona. Därför ser engelsmännen inte honom längre som en realistisk värvning.

I den här processen har United skiftat fokus från Griezmann till Bale.

Danny Rose på ingång?

United jagar även TottenhamDanny Rose. Klubbledningen på Old Trafford har börjat planera ett bud som föreningen kommer att lägga på ytterbacken i januari.

United har jagat Danny Rose sedan sommaren 2017. I september skrev vi på Silly Season Sverige om hur laget planerar att värva spelaren i vinter. För att få Tottenham att släppa Rose så är de beredda att erbjuda Luke Shaw i utbyte. De båda engelsmännen spelar på samma position, vilket gör så att Shaw skulle kunna ersätta Rose direkt hos Londonklubben.

Fler nyheter från Premier League

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply