Så ska Manchester United övertala Mesut Özil

Så ska Manchester United övertala Mesut Özil

Stor sign-on-bonus ska få Mesut Özil att skriva på

Manchester United försöker övertala Mesut Özil att skriva på för klubben. De försöka locka honom med en stor sign-on-bonus, uppger Transfermarketweb.

Mesut Özil ser ut att lämna Arsenal. Klubben vill förlänga med tysken, men han uppges inte vara intresserad av det. Därför står klubbledningen på Emirates Stadium inför två val. Antingen säljer de 29-åringen i januari eller så lämnar han gratis under sommaren 2018.

En av de klubbar som försöker utnyttja Özils situation i Arsenal är Manchester United. Tidigare har vi på Silly Season Sverige skrivit om Premier League-rivalens intresse för mittfältaren. I dag kommer nya uppgifter som berättar om hur United planerar att locka till sig spelaren. Klubbledningen på Old Trafford är beredda att erbjuda Özil en sign-on-bonus på 7,5 miljoner pund om han skriver på för ”Red Devils,” enligt Transfermarketweb.

Flera källor på Old Trafford säger att United helst vill värva Özil redan i vinter. Det är dock tveksamt om Arsenal vill släppa spelaren till en ligarival. Därför kan United behöva vänta till sommaren innan de kan värva tysken.

Även Inter och Barcelona är på jakt efter Özil. Det har också talats om att Real Madrid hoppas på en återkomst för tysken.

Sedan 2013

Özil har spelat för Arsenal sedan sommaren 2013. Då lämnade han Real Madrid för att flytta till London.

Flera på väg bort?

Flera spelare ryktas vara på väg bort från Arsenal. I dag har det uppstått flyttrykten omkring Shkodran Mustafi, Theo Walcott och Jack Wilshere. Det talas om övergångar till JuventusValencia och Napoli för de tre spelarna.

Heta rykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply