Manchester United planerar jättebud på Marco Asensio

Manchester United planerar jättebud på Marco Asensio

Manchester United jagar Marco Asensio

Manchester United vill värva en av världens mest lovande spelare. Engelsmännen jagar Real Madrids Marco Asensio, enligt Daily Mail.

Manchester United kan stå för den största värvningen under 2018. Premier League-klubben planerar att lägga ett bud på 177 miljoner pund på Marco Asensio, skriver Daily Mail. Under sommaren 2018 kommer United lägga jättebudet på spelaren.

Samtidigt sägs det att José Mourinho redan har varit i kontakt med 21-åringen. Där ska han ha frågat om spanjoren är sugen på att flytta till Old Trafford. Den engelska klubben är beredd att erbjuda Asensio 24 miljoner pund i årslön. Den offensiva spelaren kommer att få ett kontrakt på fem år om han skriver på för United.

United är dock inte den enda klubben som jagar Asensio. Även Arsenal vill locka till sig yttermittfältaren.

Jagar även Harry Kane

En annan storstjärna som United jagar är TottenhamHarry KaneMourinho uppges vara inställd på att locka till sig anfallaren. Att han redan har Romelu Lukaku, och snart Zlatan Ibrahimović, till sitt förfogande ser tränaren inte som ett problem. Portugisen vill ha så många alternativ som möjligt på anfallspositionen.

Trots att Tottenham inte vill sälja Kane så fortsätter jakten på anfallaren. Förutom United så talas det även om att Real Madrid siktar in sig på engelsmannen.

För att någon av klubbarna ska lyckas med att värva Kane så kommer de behöva komma med ett storbud. Tottenham sägs vilja ha minst 185 miljoner euro för att ens överväga att släppa 24-åringen.

Sedan 2004

Kane har tillhört Tottenham sedan år 2004, då han var nio år gammal. Han debuterade för klubbens A-lag i en Europa League-match i augusti 2011. Det stora genombrottet kom dock under säsongen 2014-2015. Sedan dess har anfallaren utvecklats till en av Premier Leagues bästa spelare.

Efter över 13 år i Tottenham så kan Kane vara på väg att lämna föreningen. I så fall återstår det att se var han hamnar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365