Atlético Madrid vill värva Gianluigi Donnarumma

Atlético Madrid vill värva Gianluigi Donnarumma

Gianluigi Donnarumma till Atlético Madrid?

Atlético Madrid kan stå för en jättevärvning. De rödvita vill plocka in Gianluigi Donnarumma, uppger Transfermarketweb.

I somras talade det mesta för att Gianluigi Donnarumma skulle lämna Milan. Målvakten sades tacka nej till en förlängning med Serie A-klubben och ryktades vara på väg till Manchester United och Real Madrid. Till slut så förlängde dock stortalangen sitt avtal med de rödsvarta. Det har inte stoppat flera storklubbar från att fortsatt jaga 18-åringen. Ett av de lagen som vill plocka in målvakten är Atlético Madrid. De vill värva Donnarumma under sommaren 2018, skriver Transfermarketweb.

Atlético är rädda att de kommer att förlora Jan Oblak under den kommande sommaren. Därför har spanjorerna börjat leta efter målvaktens ersättare. I den jakten har de fastställt att Donnarumma är ett av de bästa alternativen. Om Milan misslyckas med att nå spel i Champions League så kommer Atlético att lägga ett bud på Donnarumma under sommaren 2018.

Jagar Herrera

En annan spelare som Atlético Madrid vill värva är Ander Herrera. Mittfältarens kontrakt med Manchester United går ut under sommaren. Eftersom det är mindre än sex månader kvar på hans kontrakt i januari så kan Herrera då tala med andra klubbar. Då kommer Atlético höra av sig och fråga om 28-åringen vill flytta till Madrid.

På väg bort?

Samtidigt talas det om att Antoine Griezmann kan lämna Atlético Madrid för Barcelona under sommaren 2018. La Liga-ledarna planerar att värva den franska anfallaren. Klubbledningen på Camp Nou är villig att erbjuda 89 miljoner pund för Griezmann, vilket är fransmannens utköpsklausul. Det sägs att katalanerna har meddelat anfallaren om deras intention av att värva honom.

Griezmann ryktas vara nöjd med att Barcelona har kontaktat honom. Han är positivt inställd till att flytta till Camp Nou.

Fler heta transferrykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply