Bäst i Stockholm Allsvenskan 2022 odds? AIK blir bäst i Stockholm Allsvenskan 2022!

Bäst i Stockholm Allsvenskan odds? AIK blir bäst i Stockholm Allsvenskan!

Bäst i Stockholm Allsvenskan 2022? Vilket är Stockholms bästa allsvenska lag? Vilket lag är bäst i Stockholm? Många ställer sig frågan vilket lag som egentligen är det bästa i Stockholm. Det finns många skilda åsikter om detta och kanske inget egentligt svar. Inför varje säsong finns det en ny chans att erövra staden, och varje derby ger en ny chans att krossa de värsta rivalerna och få känna sig som stadens erövrare. Det är extremt viktigt för lagens supportrar att vinna de stora derbymatcherna, då det handlar om stolthet och historia. Att ha spelare som toppar skytteligan och/eller assistligan är också viktiga punkter.

Att vinna en derbymatch kan vara lika viktigt som att avsluta högt upp i tabellen för Stockholmslagens del, och då främst för supportrarna, som stöttar sina lag genom vått och torrt. Det finns väldigt mycket prestige i att vinna en derbymatch och det är ingenting som det tas lätt på.

Se bara på läktarna under de stora Stockholmsderbyna, där enorma tifon avlöser varandra, bengalerna flammar och massan av människor talar sitt tydliga språk.

Bäst i Stockholm Allsvenskan 2022? Det kommer att spelas en del derbyn i år också, då alla de tre stora Stockholmsklubbarna spelar i högstadivisionen tillsammans, och det återstår att se vilka klubbar det blir som drar de längsta strån.

Årets första Stockholmsderby spelas redan i omgång tre. Då är det dags för AIK att ställas mot Hammarby hemma på Friends Arena. Man kan man enbart mäta vem som är bäst genom att kolla på hur de har spelat mot varandra? Många skulle säga att det spelar minst lika stor roll hur de spelar mot övriga lag och därmed hur de placerar sig i tabellen.

Odds Stockholms bästa lag – Bäst i Stockholm Allsvenskan 2022?

Vad är oddsen på Stockholms bästa lag? Hur ser oddsen ut på Stockholms bästa lag? Det finns många som har sina egna, personliga åsikter, och sedan finns det spelbolagens siffror. Spelbolagen brukar ha ganska välgrundade bett och de har i många fall en hel del olika sorters bett som man kan betta på. Här nedan kan vi presentera en del bett gällande de tre Stockholmslagen.

Vilket av Stockholmslagen har störst chans att vinna Allsvenskan?

Här har ni oddsen att spela på vilket Stockholmslag som har störst chans att vinna Allsvenskan 2022. Ett tips är att spela på DIF som vann Allsvenskan 2019.

Odds: Allsvenskan vinnare 2022 Vinnare 3 bästa
AIK 5,50 1.75
Djurgården 6.50 2.00
Hammarby 12,00 3.00

Vilket lag blir egentligen bäst av de olika Stockholmslagen?

Här har ni oddsen att spela på vilket lag som blir Stockholms bästa lag i Allsvenskan 2022.

Oddsen nedan är från 2021 och uppdateras så fort de är tillgängliga.

Odds bäst i Sthlm Vinnare
Djurgården 2,00
Hammarby 2,30
AIK 3,20

Vilket Stockholmslag är bäst? – Bäst i Stockholm Allsvenskan 2022?

Vilket lag i Stockholm är bäst i Allsvenskan? Det beror helt på hur man ser det, men går man efter hur lagen placerar sig i tabellen så är det Djurgården som har varit dominanta under de senaste åren, och det finns inte mycket som säger emot att de kommer att ta den platsen i år igen.

AIK drar sig inte för att erkänna att de satsar mot toppen just nu, och med förra årets vinst börjar de komma någonvart. När man lyckades topptalangen Alexander Isak cashade AIK in 90 miljoner kronor. Med dessa pengar har man sett till att värva en del spelare. Frågan är om man klarar både Europaspel och Allsvenskan parallellt.

Djurgårdens vinter har dock inte gått av för hackor den heller. Sportchefen Bosse Andersson har valt en annan taktik och satsat på landslagsrutin istället. Frågan är hur man kommer fungera då flera spelare både anlänt och lämnat. De regerande mästarna är dock inte förstahandstippade bland stockholmslagen.

Hammarby är det dessvärre inte så många som tror på, speciellt inte i relation till övriga Stockholmslag. Men man lyckades knipa vinsten mot AIK i förra årets första Stockholmsderby, vilket kan indikera att vindarna håller på att vända, och man sitter fortfarande inne på en storpublik, med 16 000 årskortsinnehavare.

Bajen har kvar sin succétränare Stefan Billborn från förra säsongen. Man har dock tappat väldigt fina namn, bland annat Jiloan Hamad. De har dock även förlorat åtta stycken spelare och är på väg att bygga upp någonting nytt, och frågan kvarstår huruvida Billborn kommer kunna få rätsida på det redan i år.

Detta var alltså allt om vilket lag som blir bäst i Stockholm Allsvenskan 2022.

Läs mer om Svensk fotboll

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply