Vilket lag gör flest mål i Allsvenskan 2024? Odds lag gör mest flest mål i Allsvenskan 2024!

Vilket lag gör flest mål i Allsvenskan

Oddsen: Lag att göra flest mål i Allsvenskan 2024

Vilket lag gör flest mål i Allsvenskan? Vilket lag kommer att göra flest mål i Allsvenskan 2024 enligt oddset? Unibet erbjuder odds på vilka lag som kommer göra flest mål i Allsvenskan 2024. Här är topp 6 att göra flest mål i Allsvenskan 2024 enligt oddsen. Inte helt oväntat är det Malmö FF som är det lag som förväntas göra flest mål i Allsvenskan. Normalt sätt brukar MFF ligga högst upp bland favoritlagen och även i detta fallet är det så. Man har två starka spelare i Isaac Kiese Thelin, Sebastian Nanasi som kan göra mål. En anfallsuppsättning som heter duga. Se och spela på fotboll live =>

Lag att göra flest mål i Allsvenskan

Vilket lag gör flest mål i Allsvenskan 2024?

Lag att göra flest mål i Allsvenskan? För att kunna få en prognos över hur Allsvenskan 2024 kan komma att se ut bör man gå tillbaka och titta på föregående säsonger. BK Häcken gjorde flest mål under 2023 då man stod för 69 stycken. Näst flest gjorde mästarna Malmö FF med 62 stycken. Vi får se om kommande säsongen fortsätter i samma anda. Det är även sannolikt att MFF ska kommer att bli vinnare av Allsvenskan 2024, detta enligt de stora bettingbolagen. Här hittar du fler Allsvenskan odds, Odds skytteligan Allsvenskan, Odds vem vinner Allsvenskans skytteliga 2024 enligt oddset.

Lag att göra flest mål i Allsvenskan Odds
Malmö FF 2.00
BK Häcken 5.00
IF Elfsborg 5.00
Djurgårdens IF 7.50
Hammarby IF 7.50
AIK 21.00

Lag att göra flest mål i Allsvenskan? Så här såg ju det ut med oddsen för de som förväntades att göra flest mål. 2018 var det AIK som vann SM-guld. Det var dock BK Häcken som gjorde flest mål med 58 fullträffar. Näst bäst var Malmö FF med 57 mål. AIK gjorde 50 mål under sin guldsäsong. Säsongen 2024 hade MFF 2,50 i odds, då gjorde man flest mål med 64 stycken.

Vilket lag gör flest mål i Allsvenskan 2024?

Lag att göra flest mål i Allsvenskan? Det lag som gjorde flest mål i Allsvenskan 2023 var inte det lag som blev svenska mästare. Det var Malmö FF som vann guldet men BK Häcken gjorde flest mål. Totalt gjorde Häcken 69 mål.

Vem har gjort flest mål i Allsvenskan 2024

Vem har gjort flest mål i Allsvenskan 2024? Årets allsvenska har ännu inte dragit igång och därför kan vi inte lämna någon statistik över vilken spelare som gjort flest mål. Prognosen inför den kommande säsongen tyder dock på att spelare som Isaac Kiese Thelin och Iannos Pittas kommer vara med och fightas. Se och spela på fotboll live =>

Vilket lag gör flest mål i Allsvenskan? Odds lag gör mest flest mål i Allsvenskan

Rekord på hemmaplan samma säsong

Flest mål under en säsong i Allsvenskan

Här kan du se vem som gjort flest mål under en säsong i Allsvenskan.

Flest gjorda mål av hemmalag:

IFK Göteborg har gjort flest mål under en säsong på hemmalag. IFK Göteborg gjorde 61 mål (på 17 matcher) under säsongen 1957/1958. Näst flest mål under en säsong av ett hemmalag stod Helsingborg IF för då de gjorde 57 mål under säsongen 1928/1929.

Flest mål inför hemmapublik:

Att göra mål framför sin hemmapublik är alltid något extra. Om det är i ett toppmöte eller i ett derby är det extra häftigt. Då betyder målen ofta mer. De lag som gjort flest mål framför hemmapublik har stått för 86 respektive 70 mål. IFK Göteborgs rekord är väldigt imponerande då man stod för hela 85 mål på 17 matcher. Detta säsongen 1957/1958.

85: IFK Göteborg (17 matcher) 57/58
70: Helsingborgs IF 28/29

Rekord på bortaplan samma säsong

Flest gjorda mål:

Normalt sätt är Göteborgslagen väldigt målglada. Ser vi till oddsen på laget som gör flest mål i Allsvenskan är många från Göteborg. Det är framför allt Häcken som många tror kommer göra mycket mål. Det är inte lika lätt att göra mål på bortaplan. Därför är det en väldigt stor bedrift att tre lag gjort 39 bortamål under en säsong. Det är IFK GöteborgÖrebro IS och Malmö FF som mäktat med det. Något som är ganska häftigt är att GBG och ÖIS gjorde det precis efter varandra.

39: IFK Göteborg 24/25, Örgryte IS 25/26, Malmö FF 49/50

Flest mål inför bortapublik:

Att göra mål på bortaplan är en konst. Det lag som gjort flest på bortaplan är IFK Eskilstuna. De gjorda otroliga 73 mål under en säsong. Det är mer än vad de allsvenska vinnarna gör totalt per år.

73: IFK Eskilstuna 28/29

Mål och matchresultat

Här hittar vi de lag som gjort flest mål under en säsong. Här är det IFK Göteborg som gjort flest mål. Under säsongen 57/58 lyckades man nämligen göra 92 mål. Det är ungefär en tredjedel mer än vad lagen gör i dagens allsvenska.

Helsingborg är det lag som gjort näst flest mål. Skåningarna hade sin bästa målsäsong under slutet av 1920-talet. Då lyckades man nämligen göra 89 mål. Endast tre färre än vad IFK Göteborg skulle komma att göra drygt 30 år senare.

Flest gjorda mål i samma serie:

92: IFK Göteborg 57/58
89: Helsingborgs IF 28/29.

Flest mål i en halvlek:

10: IFK Norrköping-Djurgårdens IF 9-1 451014, slutresultat 11-1.

Det är många som letar efter allsvenska odds. Vilket lag gör flest mål brukar vara ett hett ämne. Letar du efter betting sidor och spelbolag som erbjuder odds på Allsvenskan finns det en hel det att gräva i och välja bland. Passa på att kolla in vilka som är de spelbolag med bäst odds samt vilka som har bäst oddsbonusar. Där hittar du de häftigaste erbjudandena med allt från matchningsbonus till riskfritt spel.

Läs mer om Allsvenskan på svenskfotboll.se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply